Svart kjøkken

Kjøkkeninspiration Fenix svart

DRØMMEKJØKKENET TIPSER

Noen anbefalinger fra oss - hva kan være lurt å tenke på når du velger et svart kjøkken?

  • Et svart kjøkken kan skape en illusjon om at kjøkkenet føles mindre, siden mørke farger har en tendens til å krympe et rom. Derfor er det en god idé å se om kjøkkenet ditt er stort nok til å velge fargen svart.

  • Svart kan brukes i klassisk shaker-stil eller i et moderne kjøkken – fargen fungerer like bra i alle stilarter.

  • I et svart kjøkken er det fint å velge vitrineskap, åpne hyller eller en front i tre som overskap. Da får rommet en mer luftig følelse.

  • Hvis du vil ha en mer livlig følelse i det svarte kjøkkenet ditt, er en front/dør i tre et utmerket valg siden tre har naturlige årringer som kommer frem gjennom den svarte fargen.

  • Planlegg lyssetting og belysning ekstra godt i det svarte kjøkkenet ditt, siden svart suger opp lyset mer enn en lysere farge.

Kjøkkeninspirasjon Bistro ask brunbeiset Se mer av dette kjøkkenet
Kjøkkeninspiration Gastro eik svartbeis Se mer av dette kjøkkenet

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

Kjøkkeninspirasjon Bistro ask brunbeiset Unik kjøkkenøy med minimalistisk og rent uttrykk!
Kjøkkeninspirasjon Bistro ask brunbeiset Det nye svarta - trekjøkken!