Kjøkken

SYSTEM 10

Geometri | Rammer inn | Deler av | Skaper kontraster

Les mer om System 10

Vi har mange ulike
kjøkkenmodeller...

...i mange treutførelser,
og i enda flere fargeutførelser!

Våre kjøkkenmodeller

HVERDAGSGLEDE MED DRØMMEKJØKKENET

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet

I mer enn 85 år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.

Kjøkkenskuffe - nyhet!

Kjøkkenskap

Her finner du alle skap i vårt store kjøkkensortiment.

Hjelp med montering?

Her finner du alle anvisninger og instruksjonsfilmer.

Designe ditt kjøkken

Bli inspirert og prøv deg fram i vår helt nye kjøkkensimulator.

Kjøkkeninspirasjon fra Drømmekjøkkenet

Her finner du inspirerende løsninger for moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Alle har sin stil og sine funksjonsbehov. Da kommer Drømmekjøkkenets store sortiment til god nytte.

Våre kataloger

Bla mellom inspirerende kjøkkenløsninger i våre flotte kataloger.

Finn kjøkkenforhandler

Vi finnes i hele Norge.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - mange fasetter og uten grenser

Et kjøkken fra Drømmekjøkkenet kan ha mange ulike former og uttrykk. Et kjøkken er ikke bare et kjøkkenskap og en benkeplate, det er så mye mer. Det er detaljene som former helheten pleier vi jo å si, og slik er det også i kjøkkenet. Drømmekjøkkenet har laget ulike tilbehørskonsepter som hjelper deg med å gi kjøkkenet et særegent preg og en unik følelse. Du kan lese mer om våre tilbehørskonsept nedenfor.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - System 10

System 10

System 10 er et tilbehørskonsept som skaper kjøkken med møbelfølelse.
Vi ville bygge kjøkkenet på en arkitektonisk måte, der de ulike modulene fremheves og har sin form. System 10 er basert på smale distanser på 10 millimeter. Ved å bruke smale distanser og dekksider skaper man linjer og geometri i kjøkkenet. Dette gjør kjøkkenet moderne, samt at det gir en møbelfølelse.

Alt tilbehør i System 10 er tilpasset vårt 768 mm. høye skrog, og kan bare brukes sammen med frontene Bistro og Gastro.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - Classic

Classic

Classic er et tilbehørskonsept vi har tatt fram for å gjenskape følelsen av det klassiske plassbygde kjøkkenet. Distansene og frisidene er hele 25 mm tykke – dette for å forsterke følelsen av det gedigne i et kjøkken bygd på plassen. Den framtrekte sokkelen med golvlisten som fortsetter rundt kjøkkenet minner også om svunne tider.

Alt tilbehør i Classic er tilpasset vårt 768 mm. høye skrog, og kan bare brukes sammen med frontene Bistro og Gastro.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - Tradisjon

Tradisjon

Tradisjon er et tilbehørskonsept som består av detaljer inspirert av det tradisjonelle herregårdskjøkkenet. Alt tilbehør i Tradisjon holder veldig høy håndverkskvalitet og er utformet slik at det passer veldig godt sammen med frontene. Fra gulv til tak – med Tradisjon gir vi deg muligheten til å få et veldig personlig og godt gjennomtenkt kjøkken med mange vakre detaljer.

Alt tilbehør i Tradisjon er tilpasset vårt 719 mm høye skrog – vi anbefaler at tilbehøret brukes sammen med fronten Meny.

Vi er på Instagram

Følg oss gjerne på Instagram, der legger vi ut inspirerende idéer for kjøkken. Her ser du de siste innleggene for #kjøkken.

@drommekjokkenet