Kjøkkenreisen – kjøpe nytt kjøkken

1

 

Bli inspirert

Nesten alle kjøkkenreiser starter med at man får inspirasjon på ett eller annet vis. Inspirasjonen kan komme fra mange ulike kilder. Hos oss på Drømmekjøkkenet finnes flere forskjellige kilder for å sette i gang en kjøkkenreise. Både her på hjemmesiden og våre forskjellige kanaler, men også i våre butikker og møter med alle våre kompetente kjøkkenselgere. Hva blir du/dere inspirert av, og hva passer best inn hjemme hos dere? Her har vi mange gode verktøy som hjelper dere med å utforske valgmulighetene. Ta en kikk, diskuter, og ikke minst – ha det gøy!

2

 

SJEKKLISTE

Før du setter deg ned med tegneverktøyet kan det være lurt å ha gått gjennom sjekklisten under.

  • Gå ut fra eksisterende vanntilførsel når du plasserer vasken.

  • Tenk nøye gjennom hvor du plasserer belysning og hvitevarer. Husk at de trenger å kobles til el-uttak.

3

 

Tegn ditt eget kjøkken

Ut fra din behovsanalyse, kan man så smått begynne å tenke på en planløsning. Det kan man gjøre på flere forskjellige måter. Vanlig penn og papir fungerer helt utmerket å ta med seg til forhandleren. Om du vil kan du gjerne benytte deg av vårt enkle tegneverktøy så kommer du skikkelig forberedt til ditt første kjøkkenmøte. Eller så kommer du bare forhandleren akkurat som du er og begynner diskusjonen der.

Til tegneverktøyet

4

 

5

 

6

 

6

 

7

 

Hjelp er alltid tilgjengelig

Skulle du ha spørsmål underveis som denne guiden ikke kan svare på, er vi selvfølgelig tilgjengelige for å hjelpe via våre møtebestillinger og vårt Helpecenter.