Kjøkkeninspiration City grå og hvit

Kjøkkenøy

Kjøkkeninspirasjon Wood eik

DRØMMEKJØKKENET TIPSER

Noen anbefalinger fra oss - Hva kan være lurt å tenke på når man planlegger et kjøkken med kjøkkenøy.

  • Når du planlegger ditt nye kjøkken er en frittstående kjøkkenøy et tidsriktig og praktisk valg. Tenk nytt, og lag en kjøkkenøy som passer akkurat din hverdag.

  • Legg merke til at kjøkkenøyen har blitt mer og mer som et eget møbel, og trenger ikke være i samme design eller farge som resten av kjøkkenet.

  • Det funksjonelle aspektet ved en kjøkkenøy reflekteres i å ha mer bordplass, ekstra arbeidsplass og oppbevaring.

  • Kjøkkenøyen kan også ha smarte funksjoner som en vask, platetopp eller et mindre kjøleskap som gjør at du kan være vendt mot familie og venner når dere samles.

  • Oppdag vårt konsept for kjøkkenøyer – S45. Med S45 får kjøkkenøyen et moderne og minimalistisk preg.

Gjennomtenkt kjøkkenøy

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

Kjøkkeninspirasjon Wood eik Villa Grå
Kjøkkeninspirasjon Bistro system45 hvit Unik kjøkkenøy med minimalistisk og moderne inntrykk!
Kjøkkeninspirasjon Wood eik Bærekraftig kjøkkenliv på slottet
Snarvei til Helpcenter

Søk ette svar i Helpcenter

Finner du ikke det du leter etter? Eller har du et spørsmål du ønsker svar på? Søk etter svar i vårt Helpcenter, her finnes artikler som beskriver og fordyper seg i mange ulike spørsmålsstillinger.