Felles plantegninger på kjøkkenet
Vanlige planløsninger på kjøkkenet

Tips fra Drømmekjøkkenet

Vanlige planløsninger på kjøkkenet

Vanlige planløsninger på kjøkkenet

Våre forhandlere er eksperter på gode planløsninger for kjøkkenet. Hver planløsning er unik, og Drømmekjøkkenet skreddersyr kjøkkenet etter dine ønsker og spesifikke behov. Det finnes allikevel en rekke generelle planløsninger som er vanlige og som kan være et godt utgangspunkt for din planløsning.


VIKTIG Å TENKE PÅ
Hvor mange mennesker skal få plass i det nye kjøkkenet, og hvordan jobber dere i kjøkkenet? Det er viktig at planløsningen på det nye kjøkkenet ditt er så praktisk som mulig.

Hvor mange mennesker skal kunne sitte rundt spisebordet?

Plassering av spiseplasser

Et veldig enkelt kjøkken, og en vanlig planløsning. Her er alle kjøkkenets funksjoner langs den ene veggen. Enkelt, effektivt og lett tilgang til alt. I tillegg har du kanskje eksisterende spisestuemøbler som skal få plass. Temaene under kan være smarte å tenke gjennom når vi starter reisen mot det nye kjøkkenet ditt.

Planløsning: mål spiseplassen din

Planlegg spiseplassen

Dere bør stille dere følgende spørsmål når dere planlegger spiseplassen.

  • Vi vil vite hvor stort bordet er og hvor mange stoler som passer rundt det.

  • Hvis du vil ha stoler ved en bardisk eller lignende, er det viktig at det føles naturlig å sitte på akkurat det stedet. Det er en fordel hvis dere har mulighet til å prøve ut ulike løsninger i rommet og planlegge kjøkkenet ut ifra hvor dere ønsker å sitte å spise.

  • En bardisk er ofte som en perfekt spiseplass for små måltider man har for seg selv og da er det viktig å ha et naturlig og hyggelig sted å sitte. Dette kan f.eks. være en plass med utsikt gjennom et vindu eller mot en TV.

I VÅR KJØKKENKATALOG FINNER DU MANGE INSPIRERENDE PLANLØSNINGER FOR KJØKKENET