Kjøpe kjøkken – hvordan er prosessen?

NYTT KJØKKEN FRA DRØMMEKJØKKENET

Tenker du å kjøpe nytt kjøkken? Filmen illustrerer hvordan Drømmekjøkkenet hjelper deg gjennom denne prosessen, fra idestadiet til ferdig montert kjøkken.

Kjøpe kjøkken – hvordan er prosessen?

Et nytt kjøkken fra Drømmekjøkkenet er alltid personlig. Det er planlagt for dere og deres hjem. Med hjelp fra våre dyktige forhandlere blir den kreative prosessen ved å velge og kjøpe et nytt kjøkken morsom og et minne for livet. Vi har forhandlere i hele landet, og du kan enkelt finne en butikk nær deg ved å klikke på "forhandlere" i toppmenyen.

 • La deg inspirere

  La deg inspirere

  Det finnes mange inspirasjonskilder som du kan hente inntrykk og ideer fra når du skal kjøpe et nytt kjøkken. Samle alle inntrykk! Fotografer, noter og riv ut bilder. Hvorfor ikke bla blant inspirasjonsbildene på Pinterest eller Instagram?

 • Katalog og kjøkkensimulator

  Katalog og kjøkkensimulator

  Kjøkkenkatalogen og kjøkkensimulatoren fungerer også som utmerkede inspirasjonskilder. Ta mål i ditt eget kjøkken og lag en enkel skisse med vinduer, avløp og ventilatoruttak markert hvis du har mulighet til det. Hvis ikke, løser vår forhandler det ved å besøke hjemmet ditt.

  Inspirasjon

 • Kjenne

  Kjenne

  På det første kjøkkenmøtet setter du deg ned i fred og ro med en av våre kjøkkenarkitekter. Dere ser på dine inspirasjonsbilder og lager en analyse av deres behov og muligheter. I butikken kan du prøve og se alt det dere diskuterer.

 • Kjøkkeninnredning

  Kjøkkeninnredning

  De fullt uttrekkbare skuffene som glir lett selv med tung last. Alle materialer for benkeplater. Ulike skapdører i fullt oppbygde visningskjøkken. Mykstengning, skuffemotorer og belysningsløsninger. Med vår dyktige personale ved din side er det morsomt med mange valg!

 • Velge

  Velge

  Sammen med kjøkkenarkitekten velger du deretter metodisk alt det som hører kjøkkenet til. Kjøkkenskap, skuffer, benkeplater, håndtak, ventilator, tekniske tilbehør, hvitevarepakke m.m. Alt er enkelt når man vet hvordan man gjør det.

  Derfor er våre forhandlere ikke bare et utstillingsrom – de er kjøkkenspesialister. Personalet er utdannet for å lose deg gjennom hele kjøkkenkjøpet og frem til den dagen da ditt nye kjøkken er installert og ferdig.

 • Planlegging

  Planlegging

  Vi lover å informere deg om de vanlige feilene i planleggingen og i stedet vise hvordan nettopp ditt kjøkken kan bli et funksjonelt drømmekjøkken. Du får med deg en nøyaktig 3D-tegning og et komplett tilbud fra din forhandler.

  Bruk gjerne innholdet her på drommekjokkenet.no som støtte hvis du vil se på noe en gang til eller vurdere andre løsninger. Lagre gjerne favorittene dine under funksjonen "Lagre som favoritt" på hjemmesiden.

 • Lengte

  Lengte

  Når du har bestemt deg, er det tid for å ferdigstille ordren. Du får en foreløping leveringsdato og vi begynner å bygge kjøkkenet ditt på fabrikken i Ballingsløv, Sverige.

  Skapene og skuffene dine kommer ferdigmonterte og kjøres ut i våre egne lastebiler av sjåfører som er sertifiserte i miljøvennlig ECO-driving. Vil du ha hjelp med installasjonen av kjøkkenet, ordner vi det også.

 • Trygghet

  Trygghet

  Vi vil at du skal være fornøyd lenge med ditt nye kjøkken, og at veien dit skal være enkel og trygg. Derfor kan du stole på at vi er like delaktige i alle trinn – fra planlegging til installasjon.

  Du drømmer, velger og opplever. Vi tar hånd om alt det praktiske og lover at det blir rett. Kall det hverdagsglede om du vil!