Før besøket i butikken
Tips fra Drømmekjøkkenet

Før besøket i butikken

Tips fra Drømmekjøkkenet

Før besøket i butikken

Når du først har bestemt seg for å kjøpe nytt kjøkken, ser du plutselig kjøkken overalt. Du legger merke til disken i lunsjbuffeten, noterer deg naboens nye kjøkkenlampe og oppdager plutselig kjøleskapene i matlagingsprogrammet på TV. Du velger selv hvor mye du vil forberede deg til besøket hos en av våre dyktige forhandlere. Ta bilder, ta notater eller klipp ut inspirasjon fra blader og samle alle inntrykkene! Bruk gjerne kjøkkenkatalogen, kjøkkensimulatoren, Pinterest og Instagram som inspirasjonskilder.


VIKTIG Å TENKE PÅ
Før du besøker butikken: mål opp ditt eget kjøkken og lag en enkel skisse og merk av hvor vinduer, avløp og vifteuttak er plassert.

Kjøp nytt kjøkken: Plassering komfyr og vask
Kjøp nytt kjøkken: Høyskap
Kjøp nytt kjøkken: Planløsning spiseplass

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

I VÅRE KATALOGER FINNER DU MANGE PRAKTISKE LØSNINGER FOR KJØKKENET

La deg inspirere av våre kataloger