Kjøkken - Benkeplate i tre

BENKEPLATER I TRE

Tips fra Drømmekjøkkenet : Et praktisk og funksjonelt kjøkken
Benkeplater i tre

Hva skal du tenke på når du velger benkeplate i tre?

En benkeplate i tre gir kjøkkenet en varm og naturlig følelse. Du kan velge mellom ulike treslag og overflatebehandlinger som passer inn i din kjøkkenstil. Tre er også et svært holdbart materiale, så lenge du vedlikeholder det. Samtidig er det følsomt for varme, så om du ønsker trefølelsen, men samtidig trenger en overflate som tåler mye, kan kanskje en benkeplate i laminat være å foretrekke.

Kjøkken - Benkeplate i tre ovenfra
En benkeplate i tre er følsom for varme
Kjøkkeninspiration Gastro eik svartbeis
Kjøkkeninspirasjon Fenix svart

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Til kjøkkensimulatoren

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Book et fysisk møte

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

Tegn ditt nye kjøkken