Rett kjøkken - Bistro grå
Tips fra Drømmekjøkkenet

BENKEPLATER

Tips fra Drømmekjøkkenet

Slik velger du riktig benkeplate til kjøkkenet

Å velge benkeplate til kjøkkenet, er ikke bare et spørsmål om utseende. Ja visst er det viktig at den passer inn i stilen du har valgt, men den må også være praktisk. Stort sett brukes det tre typer materiale i en benkeplate. Her kan du lese mer om fordeler og ulemper ved de ulike materialene.

En benkeplate i rustfritt stål er tilgjengelig i forskjellige overflatebehandlinger
Benkeplate i massiv tre
Kjøkkeninspirasjon Meny perlegrå

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

FINN INSPIRERENDE LØSNINGER FOR BENKEPLATER I VÅRE ULIKE KATALOGER

La deg inspirere av våre kataloger