Rett kjøkken - Bistro grå
Tips fra Drømmekjøkkenet

BENKEPLATER

Tips fra Drømmekjøkkenet

Slik velger du riktig benkeplate til kjøkkenet

Å velge benkeplate til kjøkkenet, er ikke bare et spørsmål om utseende. Ja visst er det viktig at den passer inn i stilen du har valgt, men den må også være praktisk. Stort sett brukes det tre typer materiale i en benkeplate. Her kan du lese mer om fordeler og ulemper ved de ulike materialene.

En benkeplate i rustfritt stål er tilgjengelig i forskjellige overflatebehandlinger
Benkeplate i massiv tre
Kjøkkeninspirasjon Meny perlegrå

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Til kjøkkensimulatoren

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Book et fysisk møte

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

Tegn ditt nye kjøkken

FINN INSPIRERENDE LØSNINGER FOR BENKEPLATER I VÅRE ULIKE KATALOGER

La deg inspirere av våre kataloger