Optimaliser miljøpåvirkningen vår

Optimalisere miljøpåvirkningen vår

Vår bærekraftstrategi
Optimalisere miljøpåvirkningen vår
Styrke menneskers helse og velferd
Fremme respektfull forretningsetikk

Garantier / trygghet

Bærekraftige produkter som garanterer lang levetid

 • Å kjøpe et kjøkken fra Drømmekjøkkenet er og skal være en trygghet. Vi produserer kvalitetskjøkken med forventet levetid på 30-40 år, og ser flere eksempler på kjøkken som fortsatt er velfungerende etter 50-60 år.

 • Vi gir 10 års garanti på skaprammer og 20 års funksjonsgaranti på skuffer og hengsler. Ellers gjelder forbrukerrådets anbefalinger.

Kildesortering og sikret vann

Vi gjør sortering og vedlikehold enkelt og forlenger kjøkkenets levetid

 • Kildesortering blir en stadig viktigere oppgave og et krav fra både samfunnet og oss selv som kunder. Det viktige er å skape gode muligheter og alternativer, uavhengig av fraksjonsgrad, for en enkel og best tenkelig måte håndtere kildesortering på – for deg og for omverdenen.

 • Vårt tilbud skal passe alle kommuners krav til sortering, - på hvilken måte og type pose ved sortering av organisk restavfall.

 • Drømmekjøkkenet tilbyr flere ulike løsninger avhengig av forholdene på kjøkkenet eller i hjemmet. Alle oppfyller selvsagt alle krav til kildesortering og avfallshåndtering. Ta en titt på de forskjellige smarte løsningene våre for sortering, her på hjemmesiden eller i butikk.

 • Den største skaderisikoen som finnes på et kjøkken, er risikoen for fukt- og vannskader. En vannskade kan ødelegge for maksimal levetid for kjøkkenet. Derfor har vi lenge jobbet med løsninger som skal minimere skader ved en eventuell vannlekkasje. Med leveransen din vil det alltid følge med et vanntrog til søppelskapene våre, som standard. Dette fanger opp fukt og vann til en viss grad, skulle det skje en lekkasje. Vil du ta steget videre, tilbyr vi også en løsning sammen med en av våre partnere. Det er en «puck» som plasseres løst der det kan være fare for vannskader. Pucken varsler en app på mobilen din, hvis overflaten blir fuktig. For best mulig sikkerhet (og du kan sove godt om natten) tilbyr vi en måler som kjenner trykkfall på innkommende vann. Da blir vannet stoppet. Denne løsningen forhindrer ikke bare vannskader på kjøkkenet, men i hele hjemmet, enten du er hjemme eller ikke.

Produktkvalitet og kvalitetsmerker

 • Overflatebehandlingen er et av flere hjerter i produksjonen. En skapdør kan for eksempel gå gjennom opptil 30 forskjellige operasjoner bare i overflatebehandlingen, før den har den finishen og holdbarheten vi krever for å nå maksimal levetid hjemme hos deg.

 • Vi tester motstandskraften etter svenske Möbelfaktas test (Testing of surface durability) for å få en tredjepartsgodkjenning av kvalitet, og for å sikre at produktet oppfyller den levealderen som vi og våre kunder forventer.

 • Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere materialer, komponenter og prosesser for å støtte miljøet. I dag blir flertallet av produktene våre vurdert og listet i de vanligste miljøvurderingene.

 • Våre byggevaredeklarasjoner (eBVD), hvor vi selv deklarerer produktene, suppleres med vurderinger / opplistinger (i Sverige) hos BASTA, Sunda Hus, Byggvarubedömningen og Svanen småhus.

 • Vores byggevaredeklarationer (eBVD), hvor vi sammen med en ekstern miljøkonsulent deklarerer produkterne, suppleres med vurderinger/oplistning hos de svenske organisationer BASTA, Sunda hus, Byggvarubedömningen og Svanen småhus.

Optimalisert transport

 • Våre erfarne transportledere og sjåfører planlegger og optimaliserer reiserutene ut fra at transporteringen skal foregå så smart og effektivt som mulig. Transporten er også en viktig del av vårt totale kvalitetsarbeid, som sikrer at dine produkter er feilfrie og uten skader ved ankomst – dermed unngår vi eventuelle erstatningsleveranser.

 • Når vi er ute på veiene med våre øko-vennlige lastebiler, tilbyr vi å ta med oss andre bedrifters gods når bilene går i retur sørover. På den måten hjelper vi oss selv, tilbyr bedrifter et godt transportalternativ og minimerer påvirkningen av miljøet. Det føles bra, synes vi.

 • Vi prøver kontinuerlig å investere i en så miljøvennlig transportflåte som mulig, og bruker den nyeste teknologien innen rensing. Alle sjåførene våre får opplæring og trenes fortløpende i å kjøre så miljøvennlig som mulig. Vi måler og utvikler oss hele tiden og sjåførene våre setter stolthet i smart og hensynsfull kjøring.

Kjøkkeninspirasjon Gastro eik hvitpigmentert og Bistro varmgrå
Transportoptimalisering