Produktkvalitet og kvalitetsmerker

Miljø sertifiseringer

Når vi spør om assosiasjoner rundt Drømmekjøkkenet er svaret ofte – kvalitet. En assosiasjon vi er stolte over, som påviser at vi lykkes med det vi etterstreber, nemlig et bærekraftig kjøkkenliv. Kvalitet er et av våre fire kjerneverdier og en signatur på alt vi gjør. Det skal gjennomsyre alle produktene og prosessene våre. Vi sikrer også kvaliteten gjennom flere ulike sertifiseringer i tillegg til miljø- og kvalitetsmerker.

Produktkvalitet og kvalitetsmerker

 Overflatebehandlingen er et av flere hjerter i produksjonen. En skapdør kan for eksempel gå gjennom opptil 30 forskjellige operasjoner bare i overflatebehandlingen, før den har den finishen og holdbarheten vi krever for å nå maksimal levetid hjemme hos deg.

 Vi tester motstandskraften etter svenske Möbelfaktas test (Testing of surface durability) for å få en tredjepartsgodkjenning av kvalitet, og for å sikre at produktet oppfyller den levealderen som vi og våre kunder forventer.

 Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere materialer, komponenter og prosesser for å støtte miljøet. I dag blir flertallet av produktene våre vurdert og listet i de vanligste miljøvurderingene.

 Våre byggevaredeklarasjoner (eBVD), hvor vi selv deklarerer produktene, suppleres med vurderinger / opplistinger (i Sverige) hos BASTA, Sunda Hus, Byggvarubedömningen og Svanen småhus.

 • logo fsc

  FSC

  FSC er en uavhengig internasjonal medlemsorganisasjon som jobber for et miljøtilpasset, sosialt, ansvarsbesvisst og økonomisk livskrafig bruk av verdens skoger. FSC er en forkortelse av Forest Stewardship Council. Samtlige av våre benkeplater i tre produseres av FSC-sertifisert trevirke.

  Vil du vite mer?

 • logo fti

  FTI

  Ballingsløv er tilsluttet FTI som kontrollerer at innsamling og gjenvinning fungerer.

  Vil du vite mer?

 • logo iso 14001

  ISO 14001

  Ballingsløvs miljøpolicy er ledestjernen i miljøarbeidet i henhold til ISO 14001.

  Vil du vite mer?

 • logo ecodriving

  EcoDriving

  Ballingsløvs sjåfører har fått opplæring i ecodriving for å minske utslippene av veksthusgasser fra kjøretøyene.

  Vil du vite mer?