Marmor

Det grønne marmorkjøkkenet

Design: Jonas Lindvall i konseptsamarbeid med Drømmekjøkkenet

Det røde marmorkjøkkenet

Design: Jonas Lindvall i konseptsamarbeid med Drømmekjøkkenet

Marmor

Marmor er et populært materiale i innredningsbransjen akkurat nå. Marmorens egenskaper gjør at det er et veldig bra valg av benkeplate. Vi har tatt det hele et skritt lengre og integrert marmoren i hele kjøkkenet. Jonas Lindvall forteller om et konseptsamarbeid med Drømmekjøkkenet lenger ned. Marmor benyttes også ofte i andre innredningsdetaljer. Denne siden illustrerer hvordan Drømmekjøkkenet har valgt å bruke marmor i sine kjøkken.

Jonas Lindvall

Om samarbeidet mellom Jonas Lindvall og Drømmekjøkkenet

"Skarp minimalisme i nye konseptkjøkken i marmor!"
Jonas Lindvall er en av Sveriges ledende arkitekter og møbeldesignere. Jonas Lindvall's produkter kjennetegnes av en tidløs eleganse og nærmest en poetisk følelse for vakre linjer og fargevalg. Som designer har Lindvall tegnet flere prisbelønte møbler, baderomsmøbler mm.
Drømmekjøkkenets konseptuelle samarbeid med den svenske designeren Jonas Lindvall har resultert i et unikt marmorkjøkken i to vakre nyanser, Turle Green og Sequoia. Et kjøkken med stilrent design og eksklusive materialvalg. Samarbeidet viser at Drømmekjøkkenet stadig er i forkant når det gjelder nytenking og innovasjon.
Dette marmorkjøkkenet er en oppfølgning av et tidligere samarbeid mellom Drømmekjøkkenet og Lindvall, der konseptkjøkkenet var bygd i Carrara-marmor.

Vi er på Instagram

Følg oss gjerne på Instagram. Her ser du de siste innleggen for #marmor.

@drommekjokkenet