Moderne kjøkken i hvit - Solid

Et hvitt, stilrent kjøkken  – Solid hvit. Fronten Solid er helt slett og finnes i mange farger. Våre hvite dører har markedets høyeste hvithetsgrad, noe som gjør at du trygt kan male en hvit vegg, eller som her – matche med en hvit designklassiker: blandebatteri fra Vola, designet av Arne Jacobsen! Våre kjøkkenspesialister tilbyr bare kjøkken i høyeste kvalitet – helt ned til minste detalj. Det er nemlig sånn at helheten blir bra!

Familiens budsjett

120.000 kr

Familien forteller

"Mest fornøyd er jeg vel med kjøkkenøya som blir en trivelig samlingsplass på kjøkkenet. Det er spennende med en annerledes plassering av overskapene som gir plass for kokebøker mm.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

  • 1

    Plassering av overskapene skaper åpninger og god oppbevaring.

  • 2

    Kjøkkenøy er et naturlig samlingssted for familien.

  • 3

    Hvitt på hvitt. Hvite kjøkkenskap, hvite håndtak og hvitt blandebatteri.

  • Et hvitt, stilrent kjøkken  – Solid hvit. Fronten Solid er helt slett og finnes i mange farger. Våre hvite dører har markedets høyeste hvithetsgrad, noe som gjør at du trygt kan male en hvit vegg, eller som her – matche med en hvit designklassiker: blandebatteri fra Vola, designet av Arne Jacobsen! Våre kjøkkenspesialister tilbyr bare kjøkken i høyeste kvalitet – helt ned til minste detalj. Det er nemlig sånn at helheten blir bra!

ET UTVALG AV PRODUKTER SOM VISES I DETTE MILJØET

I listen under løfter vi fram noen av de produkter som er på bildene. Disse produktene finnes i sortimentet, klikk på respektive bilde og les mer om det spesifike produktet.