Hvite kjøkken – Birka

Hvite kjøkken er en klassisk favoritt hos mange. Rommet føles lyst og rent, og hvite kjøkken kan enkelt forandres etter årstidene med personlige detaljer og aksentfarger. Materialer og tilbehør kommer til sin rett, og dette gjør at hvite kjøkken er tidløse. På bildet kombineres Birka-kjøkkenfrontene med benkeplate og vegg i komposittsteinen Eco Stone / Cenere og kran fra Vola.

Familiens budsjett

140.000 kr

Familien forteller

"Den hvite døren med den fasede kanten føles som et sikkert valg. Vi valgte å satse på tynne, slitesterke benkeplater i komposittstein. Kostet litt mere, men det var en ting vi virkelig ville ha i vårt nye kjøkken.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

 • 1

  Å la benkeplatene gå opp på veggen og fungere som sprutbeskyttelse.

 • 2

  Matskapet som gir et godt overblikk over innholdet.

 • 3

  Hjørneskapet med tre skuffer gir fantastisk oppbevaring.

 • Hvite kjøkken er en klassisk favoritt hos mange. Rommet føles lyst og rent, og hvite kjøkken kan enkelt forandres etter årstidene med personlige detaljer og aksentfarger. Materialer og tilbehør kommer til sin rett, og dette gjør at hvite kjøkken er tidløse. På bildet kombineres Birka-kjøkkenfrontene med benkeplate og vegg i komposittsteinen Eco Stone / Cenere og kran fra Vola.

 • Fresing av dører i Ballingsløv

ET UTVALG AV PRODUKTER SOM VISES I DETTE MILJØET

I listen under løfter vi fram noen av de produkter som er på bildene. Disse produktene finnes i sortimentet, klikk på respektive bilde og les mer om det spesifike produktet.