Tips fra Drømmekjøkkenet

Vanlige stiler på kjøkkenfronter

Tips fra Drømmekjøkkenet

Tips fra Drømmekjøkkenet – kjøkkenfronter
Tre vanlige stiler på kjøkkenfronter

Tre vanlige stiler på kjøkkenfronter

Det finnes like mange stiler av kjøkkenfronter som det er forskjellige smaker, noe som kan gjøre det vanskelig å velge. Det viktige er at du tenker på hvilken helhetlig stil du vil at kjøkkenet ditt skal ha. Hvilke benkeplater ser du for deg, hvilken farge du vil ha på veggene og hvilken type gulv du tenker vil passe. Når det gjelder kjøkkenfronter, start med å bestemme hvilket design du vil ha.

Kjøkkendører for alle
Glatte kjøkkendører
Kjøkkendører med profil
Kjøkkendør med integrert håndtak

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.