Tips fra Drømmekjøkkenet

Design til dine kjøkkenfronter

Tips fra Drømmekjøkkenet

Tips fra Drømmekjøkkenet – kjøkkenfronter
Stil for kjøkkenfronterna dine

Hvilket design skal du velge til dine kjøkkenfronter?

Valgmulighetene er uendelige når det kommer til design av kjøkkenfronter – eller kjøkkendører om du vil. Uansett hvilke preferanser du måtte ha, vil de kunne virkeliggjøres. Dette kan samtidig gjøre det vanskelig å vite hva man egentlig vil. Smak og behov er i høyeste grad individuelt. Av og til kan det likevel være fint å ha en oversikt over de store trendene som finnes – om ikke for noe annet, så er det i alle fall inspirerende. Heldigvis lever vi også i en tid der flere trender eksisterer parallelt. Uansett hva du liker, kan du finne et design til dine kjøkkenfronter, som både er fine og moderne.

nagra-exempel-pa-design-for-kok-2-1024x684.jpg
Svart kjøkken
Trekjøkken
gamla-klassiker-i-ny-form-2-1024x684.jpg

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Til kjøkkensimulatoren

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Book et fysisk møte

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

Tegn ditt nye kjøkken