Rett kjøkken - Bistro grå
Tips fra Drømmekjøkkenet

ET PRAKTISK OG FUNKSJONELT KJØKKEN

Tips fra Drømmekjøkkenet

Hva betyr egentlig et funksjonelt kjøkken?

 

Du vil at kjøkkenet ditt skal være både pent og funksjonelt. Det ene utelukker selvfølgelig ikke det andre – men hvordan skal du tenke for å bygge inn de rette funksjonene? Tenk litt ekstra på dine spesifikke behov, avstandene mellom de ulike kjøkkensonene og smarte løsninger for avfallssortering. Disse tre tingene vil hjelpe deg med å skape et funksjonelt kjøkken som du trives i.

Kjøkkeninspirasjon Style grå
Kjøkkeninspiration Line østersbeige
Kjøkken - Skap med skuffe  for avfallssortering

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Til kjøkkensimulatoren

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Book et fysisk møte

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

Tegn ditt nye kjøkken

I VÅRE KATALOGER FINNER DU MANGE PRAKTISKE LØSNINGER TIL KJØKKENET

La deg inspirere av katalogene våre