Kjøkkeninspiration Line varmgrå og grønngrå
Tips fra Drømmekjøkkenet

Kjokkenvask / Oppvaskbenk

Tips fra Drømmekjøkkenet

Kjøkkenvasken – et viktig valg

Vasken er en viktig detalj på kjøkkenet ditt. Trenger du en dobbelt vask? Bør vasken være innfelt, underlimet eller heldekkende? Vi har kjøkkenvasker i flere former, materialer og størrelser. Selv om du har et hav av muligheter, skal vi enkelt og i detalj forklare hva du bør ta hensyn til når du velger vask.


VIKTIG Å TENKE PÅ
Plasser blandebatteriet slik at vannet ikke skader benkeplaten. Mange kjøkkenvasker i dag har ikke plass til blandebatteriet i metallplaten rundt kummen. Vannkranen monteres isteden rett i benkeplaten bak vasken. Husk så at det lett kan blir vått der. Så snart du betjener kranen med våte hender, renner vannet ned på benkeplaten.

Kjøkkeninspirasjon Bistro grønngrå
Kjøkkeninspirasjon Style grå

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

I VÅRE KATALOGER FINNER DU MANGE PRAKTISKE LØSNINGER FOR KJØKKENVASKEN

La deg inspirere av katalogene våre