tips-landningssida-vitvaror-2.jpg
Tips fra Drømmekjøkkenet

Hvitevarer

Tips fra Drømmekjøkkenet

Hvitevarer – hvilke behov skal dekkes?

Hvitevarene til det nye kjøkkenet ditt er viktige valg. Våre hvitevarer er miljøvennlige på flere måter. De har minimalt energiforbruk og den høyeste miljøklassifiseringen. Kjøleskapene har funksjoner som holder råvarene ferske og friske lenger, noe som reduserer både søppelmengden og antall turer til matbutikken. Et minst like viktig miljøaspekt er designet. Vi har et utvalg av de mest effektive og avanserte hvitevarene til kjøkkenet ditt, som også holder den høyeste standarden når det kommer til design. Sammen gir dette et godt kjøkkenmiljø.


VI HJELPER DEG PÅ VEIEN
På denne siden stiller vi noen spørsmål som hjelper deg med å finne riktige hvitevarer.

Guide hvitevarer

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.