Tips fra Drømmekjøkkenet

Fordeler med kjøkken fra Drømmekjøkkenet

Tips fra Drømmekjøkkenet

Fordeler med kjøkken fra Drømmekjøkkenet

Kort sagt, vi vet mye om kjøkken. Uansett hva du velger i vårt sortiment, følger det alltid mange fordeler med når du velger Drømmekjøkkenet. Du kan se noen av disse her. I over 80 år har vi bygget kvalitetskjøkken med presisjon og lydhørhet overfor kundene våre. Vi har sett de fleste planløsninger og har hatt tid til å optimalisere detaljer som passer til ulike kjøkken. Vårt utvalg spenner fra tradisjonelle kjøkken til fremtidige designklassikere.

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.

VI GARANTERER KVALITET OG GOD DESIGN

La deg inspirere av katalogen vår