Fordeler med et kjøkken fra Drømmekjøkkenet

Kjøkkenskuff – Design Box® i tre

Design Box® i tre

Til kjøkkenskapene i sortimentet Classic finnes det kjøkkenskuffer i tre som et tilvalg. Sider og bakstykke er av massiv, hvitpigmentert ask. Skuffen har et funksjonelt skinnesystem fra Blum som kan justeres i side- og høyderetningen. Man kan også justere vinkelen på skuffefronten. Skuffen er mykstengende og har samme funksjonalitet som Design Box i metall. Den har samme innvendige mål, men en dybde på bare 500 mm.

Kjøkkenskuff – Design Box® i tre
Kjøkkenskuff – Design Box® i metall og glass

Design Box® i plåt och glas

Du velger selv om du vil ha skuffen i klassisk og stilrent hvitt eller
i vår trendriktige grå farge. I tillegg til skuffens farge kan du også designe innsiden på kjøkkenet. Skuffesiden er i vakkert klart glass eller i metallplate.

Kjøkkenskuff – Design Box® i metall og glass
Kjøkkenskuff – Prosjekt

Projektlådan

For prosjektmarkedet finnes det en enklere skuff. Skuffen har enkle sider av grått metall, uttrekkstopp, bunn av sponplate, doble rullefunksjoner med metallglidelister, ikke fullt uttrekk og med mykstengning som tilvalg.

Les mer om Prosjektskuffen

FÖRDELER MED EN KJØKKEN FRA DRØMMEKJØKKENET

Vi vet kort sagt en hel del om kjøkken. Uansett hva du faller for i vårt sortiment, får du alltid en rekke fordeler når du velger Drømmekjøkkenet. Noen av dem ser du her.
I mer enn 80 år har vi bygd kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og har kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.

 • Omsorg og tradisjon før bruk og kast

  Omsorg og tradisjon før bruk og kast

  Vi i Drømmekjøkkenet har våre røtter i den skånske naturen. Her har vi laget våre produkter med stor omsorg siden 1929. Vi er stolte over å føre tradisjonen videre og fortsatt levere unike kjøkken uten kompromisser. Du får et produkt som holder i lang tid. Innsiden teller – interiørene på skuffene våre er designet i hvitt. Du kan velge mellom skuffesider i frostet glass eller metallplate. Vi tror at nettopp slike detaljer gjør deg enda gladere i ditt nye kjøkken – år ut og år inn.

 • Drømmekjøkkenet Design Box®

  Drømmekjøkkenet Design Box®

  Du velger selv om du vil ha skuffen i klassisk og stilrent hvitt eller i vår trendriktige grå farge. I tillegg til skuffens farge kan du også designe innsiden på kjøkkenet. Du kan velge om du vil ha skuffesiden i vakkert klart glass eller i metallplate. Vi tror at nettopp slike detaljer gjør deg mer glad i ditt nye kjøkkenet – År ut og år inn.

  Mer läsning?

 • Erfaring i ryggen, blikket fremover

  Vi kan tre og har mye å tilby. Våre massive skapdører er nettopp massive. Våre populære finerte skapdører er tilvirket av nøye utvalgte stokker for å få et vakkert mønsterbilde. Vi produserer kjøkkenet ditt i vår egen fabrikk. Dør for dør.

  Se filmen fra fabrikken her!

 • Utnytt plassen

  Utnytt plassen

  Vi vet at god oppbevaring skaper bedre forutsetninger for arbeidet i kjøkkenet. Vår skuff er hele 550 mm dyp. Det innebærer i praksis at du i hver skuffeseksjon får plass til f.eks. to ekstra pakker mel (og tenk da på hvor mye det blir i et helt kjøkken!) sammenlignet med de fleste aktørene på markedet.

 • Vi leverer kjøkken, ikke biter

  Vi leverer kjøkken, ikke biter

  Når vi leverer kjøkkenet hjem til deg, er skapene allerede ferdigmonterte med dørene på plass. Alt er forberedt for at kjøkkenet ditt raskt og sikkert skal bli solid og akkurat slik du har bestilt det. At skapene er klare ved leveranse er naturligvis praktisk, men den store fordelen er at du får et perfekt kjøkken uten glapp og gliper.

 • garanti_20_adjusted_ratio.svg

  En langsiktig handel

  Drømmekjøkkenet er et trygt valg. Vi gir deg hele 20 års garanti på skuffer og hengsler og 10 års garanti på skrog. At det er en investering som hever verdien på boligen din, er også en hyggelig effekt.

 • Fra tre til kjøkken

  Fra tre til kjøkken

  Tre er et levende materiale og det har sine egenheter. Det er grunnen til at samme håndverker setter sammen hele skapet og sørger for at det presses under høyt trykk, plugges med massive plugger og limes.

 • Praktisk hele veien

  Praktisk hele veien

  Vi tar ansvar hele veien. Derfor leverer vi produktene våre hjem til deg i egne lastebiler som kjøres av våre egne sjåfører. De er alle utdannet i ECO-driving.

 • Kjøkkenets slitere

  Skuffene knuffes på, trekkes ut, belastes og brukes ofte. Vi vet det, og har tatt med det i beregningen når vi bygger skuffene dine. Du kommer til å kjenne det i hånden allerede når du prøver en skuff fra Drømmekjøkkenet. Dessuten har vi mykstengning som standard på alle skuffer. Det kommer ørene dine til å glede seg over!

  Se filmen om våre smarte skuffer her!

 • Installasjon

  Installasjon

  Våre dyktige forhandlere kan hjelpe til med montering og installasjon av våre produkter. Så det eneste du trenger å gjøre, er å nyte et ferdig, vakkert kjøkken.

  Les mer om installasjonen her!