Moderne kjøkken i hvitt – Solid

Solid hvit er et moderne kjøkken i hvitt. Vinner av kvalitetsutmerkelsen «Best i test». Det er glatte, malte skapdører som finnes i 10 farger og 2 treutførelser. I et moderne, hvitt kjøkken er det nok plass til å slå seg løs, la knotter og håndtak stikke ut og satse litt ekstra på tilbehøret. På kjøkkenet på bildet har vi brukt en massiv 20 mm granittplate («Nero Assoluto») og en massiv 400 mm eikeplate som benkeplater. Samtlige hvitevarer er fra Siemens.

Familiens budsjett

155.000 kr

Familien forteller

"Et hvitt, slett kjøkken var selvsagt for oss. Det beste er nok kjøkkenøya som vi ofte sitter ved, samt at vi stablet overskap oppå hverandre. De gir masse god oppbevaringsplass.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

  • 1

    Kjøkkenøya med plass for barstoler.

  • 2

    Sprutbeskyttelse som er i samme materiale som i benkeplaten. Lettstelt.

  • 3

    Ovnene og kaffemaskinen gir en flott linje i kjøkkenet.

  • Solid hvit er et moderne kjøkken i hvitt. Vinner av kvalitetsutmerkelsen «Best i test». Det er glatte, malte skapdører som finnes i 10 farger og 2 treutførelser. I et moderne, hvitt kjøkken er det nok plass til å slå seg løs, la knotter og håndtak stikke ut og satse litt ekstra på tilbehøret. På kjøkkenet på bildet har vi brukt en massiv 20 mm granittplate («Nero Assoluto») og en massiv 400 mm eikeplate som benkeplater. Samtlige hvitevarer er fra Siemens.