Kjøkken i perlegrått – Meny

Kjøkken i perlegrått med tilbehør fra Tradisjon-serien. Meny tilhører våre klassiske, profilerte skapdører med ramme, speil og freste ytterprofiler. På bildet viser vi et Tradisjon-kjøkken i perlegrått, men det finnes 9 andre farger du kan velge blant. God planlegging av kjøkkenet krever tid og ettertanke. Gjennom å ta nøyaktige mål og samle inspirasjonsbilder blir du godt forberedt til et kjøkkenmøte hos en av våre kjøkkenarkitekter. Da er du på god vei mot et vellykket kjøkkenkjøp!

Familiens budsjett

165.000 kr

Familien forteller

"Vi var ute etter et kjøkken som passet til husets arkitektur. De ulike alternativene Drømmekjøkkenet hadde å tilby av vitrinedører, lister og dekksider gjorde at vi kom i mål.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

 • 1

  I sittebenken med skuffer er det god oppbevaringsplass.

 • 2

  De profilerte dekksidene fremhever det landlige uttrykket.

 • 3

  Den heldekkende, slitesterke, rustfrie benken.

 • Kjøkken i perlegrått med tilbehør fra Tradisjon-serien. Meny tilhører våre klassiske, profilerte skapdører med ramme, speil og freste ytterprofiler. På bildet viser vi et Tradisjon-kjøkken i perlegrått, men det finnes 9 andre farger du kan velge blant. God planlegging av kjøkkenet krever tid og ettertanke. Gjennom å ta nøyaktige mål og samle inspirasjonsbilder blir du godt forberedt til et kjøkkenmøte hos en av våre kjøkkenarkitekter. Da er du på god vei mot et vellykket kjøkkenkjøp!

 • Produksjon av rammedører i Ballingsløv

ET UTVALG AV PRODUKTER SOM VISES I DETTE MILJØET

I listen under løfter vi fram noen av de produkter som er på bildene. Disse produktene finnes i sortimentet, klikk på respektive bilde og les mer om det spesifike produktet.