Hvitt landkjøkken - Gastro

Klassisk, hvitt landkjøkken, Gastro. Kjøkkenfronter med ramme, speil og rett ytterkant. Våre kjøkkenarkitekter hjelper deg gjerne med å kombinere avlastingsflater, oppbevaring, kjøkkenutstyr og belysning slik at kjøkkenet ditt både blir vakkert og funksjonelt. Et hvitt landkjøkken som på bildet er morsomt å kombinere med vintagefunn og nye familieklenodier, men det overlater vi til deg.

Familiens budsjett

170.000 kr

Familien forteller

"Vi har fått et kjøkken som gir en nostalgisk følelse av det gamle plassbygde kjøkkenet og kjøpmannsdisken, men som samtidig inneholder nåtidens alle smarte og gode funksjoner.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

 • 1

  I et vitrineskap ned til benk er det plass til mange glass, skåler mm.

 • 2

  Kombinasjonen av håndtak og knotter gir et lekent uttrykk.

 • 3

  Fremtrukket sokkel og skuffeinndeling gir en følelse av kjøpmannsdisken.

 • Klassisk, hvitt landkjøkken, Gastro. Kjøkkenfronter med ramme, speil og rett ytterkant. Våre kjøkkenarkitekter hjelper deg gjerne med å kombinere avlastingsflater, oppbevaring, kjøkkenutstyr og belysning slik at kjøkkenet ditt både blir vakkert og funksjonelt. Et hvitt landkjøkken som på bildet er morsomt å kombinere med vintagefunn og nye familieklenodier, men det overlater vi til deg.

 • Film: Produksjon av rammedører i Ballingsløv

ET UTVALG AV PRODUKTER SOM VISES I DETTE MILJØET

I listen under løfter vi fram noen av de produkter som er på bildene. Disse produktene finnes i sortimentet, klikk på respektive bilde og les mer om det spesifike produktet.