Moderne hvitt kjøkken – Bistro

Et hvitt, smakfullt kjøkken, uten overskap, men med god skjult oppbevaring. Den store kjøkkenøyen, som er et produkt av samarbeidet med Mija Kinning, passer godt inn i dette lyse og romslige kjøkkenet sammen med den hvite benkeplaten i komposittstein. Gulldetaljene i kjøkkenet gjør at kjøkkenet både føles og ser ekstra luksuriøst ut. Hverdagsglede!

Fredrik Paulún sier

"Endelig har jeg fått det kjøkkenet jeg ønsket meg. Vi lager mye mat hjemme, noe som stiller høye krav til kjøkkenet. I vårt kjøkken filmes og fotograferes det mye – det gjør at jeg ønsket meg et kjøkken med god plass. Med Drømmekjøkkenet har jeg fått det!.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

  • 1

    Det er funksjonelt og fyller alle funksjonene vi behøver.

  • 2

    Det har veldig god kvalitet, og trenger ikke å byttes ut på mange år.

  • 3

    Det har en wow-faktor som passer til fotografering og TV-innspilling

  • Et hvitt, smakfullt kjøkken, uten overskap, men med god skjult oppbevaring. Den store kjøkkenøyen, som er et produkt av samarbeidet med Mija Kinning, passer godt inn i dette lyse og romslige kjøkkenet sammen med den hvite benkeplaten i komposittstein. Gulldetaljene i kjøkkenet gjør at kjøkkenet både føles og ser ekstra luksuriøst ut. Hverdagsglede!

ET UTVALG AV PRODUKTER SOM VISES I DETTE MILJØET

I listen under løfter vi fram noen av de produkter som er på bildene. Disse produktene finnes i sortimentet, klikk på respektive bilde og les mer om det spesifike produktet.