Flere produkter i denne produktkategori

Spotlight LED

Drømmekjøkkenets spotlight gir et godt arbeidslys i kjøkkenet og leverer et sterkt lys av høy kvalitet med lavt strømforbruk og høy pålitelighet. Armaturen er laget av aluminium og er også tilgjenglig i svart. Lyskilden er dimbar med passende driver. Drømmekjøkkenets 12V-system er basert på konstant spenningsteknologi, der spenning (volt) er konstant og strømmen (ampere) varierer avhenging av belastning.

Spotlighten kan monteres på følgende måte:
Veggskap, hylle 310/25, dekkplate ÖS (10, 16 och 25 mm tykk) eller takramp.

Beskrivelse: Spotlight LED 12V
Effekt: 3,1W (max) pr. spotlight
Spenning: 12VDC
Antall dioder: 6 stk
Fargetemperatur: 3000K (varmhvit)
Lysfløde: 220 lumen
Illuminans: 420 lux ved 1 meter
Fargegjengivelse (Ra): >95
Spredningsvinkel: 50°
Overflatefinish: Polert aluminium eller matt svart aluminium
Kabellengde: 3 meter
IP-klasse: IP44
Levetid: 30 000 t

Spotlighten krever LED-driver DIMDRIVER 12VSOLO, DIMDRIVER12VMULTI eller DRIVER12V. Ulike drivers kan betjene mange forskjellige lyskilder. Det er mulig å løsne kabelen, noe som gjør det enklere å bytte ut en enkelt enhet. Forlengningskabelen FK12V er 1.8 meter lang og finnes som tilbehør. For informasjon om dimming og driver se produktblad for respektive driver.

VIKTIG! Ikke koble av og på spotlights når strømmen er på – dette kan skade produktene. Unngå også å modifisere kabling da produktene er spesielt utformet for å oppfylle kravene når det gjelder pålitelighet og kvalitet. Om det brukes en annen LED –driver enn Drømmekjøkkenets anbefalte eller om produktet modifieres gjelder det ingen garantier. 

Flere bilder av Spotlight LED