Flere produkter i denne produktkategori

Belysningslist

Belysningslist BELLIST er en lineær LED-belysning som leveres etter mål til dekkplaten på kjøkkenet. Armaturen består av en aluminiumprofil med diffuser i plast som sprer lyset og beskytter lyskilden. LED-listen kan dimmes og én driver kan betjene 1-6 LED-lister (max 30W). For montering i 10, 16, eller 25 mm dekkplate til overskap.

Beskrivelse: Belysningslist i LED, infräst i täckskiva inkl 1,8 m kabel
Bredde: 498-2388 mm
Effekt: 9,6W/meter
Spenning: 12VDC (max)
Fargetemperatur: 3000K (varmhvit)
Lysstyrke: 800 lumen per meter Belysningslist
Fargegjengivelse (Ra): >90
Spredningsvinkel: 70°
Kabellengde: 2 meter
IP-klasse: IP20

Belysningslisten leveres med et mål som er 64 mm kortere enn dekkplatens lengde. Sporet for belysningslisten er alltid plassert 100 mm inn fra framkanten på dekkplaten..

Belysningslisten monteres enkelt ved å trykke den på plass i det utfreste sporet. Ved behov kan en gummiklubbe og en beskyttelse benyttes for å få listen på plass. Vær forsiktig ved montering slik at produktet ikke skades! Kabelen dras enklest til bakkanten av dekkplaten i  utfresingene og siden opp over skapet.

Belysningslisten krever driver DRIVERBELLIST. Driveren kan levere max 30W, kontroller at dette ikke overskrides ved installasjon. Videre kreves en minste belastning på LED-driveren for korrekt funksjon. Dette innebærer at driveren krever minst en belysningslist for en 598 mm lang dekkplate, alternativt to belysningslister til samme driver hvis dekkplatens lengde understiger 598 mm.

Forlengningskabel på 1,8 meter kan kjøpes i tillegg.