Kjøkken fra Drømmekjøkkenet

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - et stort sortiment og uten grenser

Et kjøkken fra Drømmekjøkkenet kan ha mange forskjellige former og uttrykk. Drømmekjøkkenet tilbyr to ulike skrogserier og har utviklet ulike tilbehørskonsept til disse. Du kan lese mer om våre skrogserier og våre ulike tilbehørskonsept under.

Våre ulike kjøkkenskrog

Vårt kjøkkensortiment er delt inn i to ulike skrogserier. De ulike seriene har ulike forutsetninger når det gjelder skuffeinndeling, tilbehørskonsept ol. Det største sortimentet har vi under skrogserien "STANDARD" som er 719 mm høy. Skrogserien "HØY" er 768 mm høy og har et sortiment som er en god del mindre. For å få et enkelt og tydelig bilde på hva som skiller skrogene, klikk på linken "VÅRE 2 KJØKKENSKROG" under.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - kjøkkenskrog STANDARD

Kjøkkenskrog "STANDARD"

Vårt sortiment under skrogserien "STANDARD" er utviklet gjennom mange år og her tilbyr vi et enormt utvalg av dørmodeller i ulike farge og treutførelser. Til skrogserien "STANDARD", som er 719 mm høy, finnes også tilbehørskonseptet "Tradition" for den som ønsker det.

Inneholder 207 forskjellige kjøkkenskap.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - kjøkkenskrog HØY

Kjøkkenskrog "HØY"

Vårt sortiment under skrogserien "HØY" er ikke like omfattende når det gjelder dørmodeller, farge og treutførelser som vårt "STANDARD" sortiment. Til skrogserien "HØY", som er 768 mm høy, finnes tilbehørskonseptet "System 10" og "Classic" for den som ønsker det.

Inneholder 62 forskjellige kjøkkenskap.

Våre forskjellige tilbehørskonsept

Du har muligheten til å velge ulike tilbehørskonsept til kjøkkenet. Det kan forandre designuttrykket på kjøkkenet med dette. Vi kan tilby 3 ulike tilbehørskonsept.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - Tradisjon

Tradisjon

Tradisjon er et tilbehørskonsept som består av detaljer som er inspirert av det tradisjonelle herregårdskjøkkenet. Tilbehøret i Tradisjon holder veldig høy håndverkskvalitet og er designet slik at det passer veldig godt sammen. Fra gulv til tak – med Tradisjon gir vi deg muligheten til å få et veldig personlig og gjennomarbeidet kjøkken med vakre detaljer.

Alt tilbehør i Tradisjon er tilpasset "STANDARD" skrogserie.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - Classic

Classic

Classic er et tilbehørskonsept vi har tatt fram for å gjenskape følelsen av det gamle, plassbygde kjøkkenet. De mer kraftige distansene og dekksidene er hele 25 mm tykke, dette for å forsterke inntrykket av et gedigent, plassbygd kjøkken. Den framtrekte sokkelen minner også om svunne tider, her kan man la gulvlisten fortsette rundt det plassbygde kjøkkenet og ramme inn hele rommet.

Alt tilbehør i Classic er tilpasset skrogserien "HØY".

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet - System 10

System 10

System 10 er et tilbehørskonsept som gir kjøkkenet en møbelfølelse. Vi ville bygge kjøkkenet på en arkitektonisk måte, der de ulike modulene fremheves og har sin form. Konseptet System 10 er basert på ulikt tilbehør som er 10 mm. i tykkelse. Ved å bruke smale distanser og dekksider kan man skape linjer og geometrier i kjøkkenet. Dette skaper et moderne kjøkken med møbelfølelse.

Alt tilbehør i System 10 er tilpasset skrogserien "HØY".