Linoleum Nero

  • Linoleum kan ikke motstå varme
  • Med tiden får materialet en vakker patina
  • Riper og bruksmerker vil forekomme ved normal bruk

Linoleum er et elegant overflatemateriale som er kjent for sin eleganse og holdbarhet, og som er personifiseringen av høy kvalitet og design samt de naturlige ingrediensene – et bærekraftig valg.

Lengde: maks. 4080 mm
Dybde: maks. 1285 mm
Tykkelse: 20 / 30 / 40 mm

Utførelse framkant:
Rett tre framkant
Rett linoleum framkant

Naturlig materiale av finmalt linoleumgranulat, fremstilt av vegetabilsk linolje og naturlig sag, tilsatt tremel, kalk og fargepigmenter. Påfør på sponplater som laminat. Som overflatebehandling brukes en vannbasert akrylfinish som beskytter overflaten.

Linoleum forener en satengaktig overflate med en varm, fin tekstur, slik at hver enkelt benkeplate får et meget karakteristisk og individuelt design og uttrykk som er helt unikt. Linoleumens oppbygning og overflate betyr at materialet oppnår en flott patina med tiden. Riper og bruksmerker vil forekomme ved normal bruk på kjøkkenet.

DAGLIG BRUK
For å forhindre at flekker setter seg fast, anbefales det å bruke bordskånere under urtepotteskjulere, vaser, kopper, glass osv. Dersom det allikevel oppstår flekker, er det viktig å fjerne dem så raskt som mulig for å hindre at de trenger ned i materialet. Overflaten skal rengjøres med et nøytralt rengjøringsmiddel oppløst i vann.

Hvis ovennevnte behandling ikke hjelper, kan flekker eventuelt fjernes ved å sette overflaten i bløt i vann med  linoleumspleie i ca. 5 minutter. Skrubb deretter forsiktig med en svamp, klut eller lignende. Avslutt med å tørke det skitne vannet opp med en klut.

  • Linoleum kan ikke motstå varme
  • Med tiden får materialet en vakker patina
  • Riper og bruksmerker vil forekomme ved normal bruk
Pris
Slitestyrke
Vedlikehold

    Inspirasjon: Linoleum Nero