Flere produkter i denne produktkategori

Bright benkeplater - Blanco Orion

  • Kjøp understøtningslist til benkeplaten
  • Bestill servicepakke til benkeplater i komposittstein

BENKEPLATER I KOMPOSITTSTEIN

En benkeplate i stein er luksuriøs, elegant men samtidig et godt valg til ditt baderom. Steinplatene i Ballingsløvs badesortiment er i komposittstein. Komposittstein er så nære naturen man kan komme. Samme holdbarhet som naturstein, og med en overflate som er slett og krever minimalt vedlikehold.

VALGMULIGHETER BENKEPLATER

Benkeplatene kan bestilles som ferdige artikler tilpasset servantskapene til Bright og Lessmore eller måltilpassede til en kombinasjon av flere servantskap og/eller benkeskap. Benkeplater i stein finnes i 4 farger Blanco Orion (marmor), Blanco Zeus Extreme (hvit), Marengo (grå) og Negro Tebas (svart).

De leveres på faste mål med tykkelse 20 mm og med hulltaking utifra den valgte servanten.
Kant: 2 mm fasning (N2020)

For flere benkeplatealternativer og mer informasjon, se Produktblad - Benkeplater Stein.

MÅLTILPASSEDE BENKEPLATER

Ønskes benkeplatene i en annen lengde er det mulig å bestille benkeplater på løpemeter. Ved bestilling skal benkeplatens mål oppgis. Regn med 5 mm. overheng på hver side av planløsningen når den står fritt i rommet. Om løsningen bygges inn i en nisje skal 2 mm. trekkes fra hver side. Ved bestilling av måltilpasset benkeplate i stein må man huske å bestille kantbearbeiding og hulltaking for avløp og eventuelt blandebatteri.

VEDLIKEHOLD BENKEPLATEN

En benkeplate i komposittstein krever minimalt med vedlikehold. Ved å tørke av platen etter bruk unngår du kalkflekker etter vannet.

For å unngå nedbøying av benkeplaten skal en støttelist brukes til skap på 794 mm. eller bredere.

  • Kjøp understøtningslist til benkeplaten
  • Bestill servicepakke til benkeplater i komposittstein
Pris
Slitestyrke