Kjøkken uten håndtak - Stil

Et kjøkken uten håndtak, men med mye stil. Kjøkkenfronten Stil har integrerte gripelister i hvitt eller aluminium, som gir et moderne preg og gjør det mulig å stå helt inntil kjøkkenbenken. Rådfør deg gjerne med våre kjøkkenarkitekter når du skal velge benkeplater eller annet tilbehør. De har lang erfaring og kan vise mange alternativer som gjør det nye kjøkkenet ditt ekstra fint. Et kjøkken uten håndtak gir ekstra rom for andre utsmykninger.

Familiens budsjett

130.000 kr

Familien forteller

"Helt fantastisk å få et nytt, lyst og moderne kjøkken da det gamle var over 30 år. Også snekkeren jublet da skapene kom ferdig monterte. Enkel montering.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

 • 1

  Håndtaket i døren er enkelt å rengjøre.

 • 2

  Kjøkkenøya fungerer veldig bra som avlastningsplass.

 • 3

  Skuffer med fulluttrekk som gir et bra overblikk over hva vi har i skapene.

 • Et kjøkken uten håndtak, men med mye stil. Kjøkkenfronten Stil har integrerte gripelister i hvitt eller aluminium, som gir et moderne preg og gjør det mulig å stå helt inntil kjøkkenbenken. Rådfør deg gjerne med våre kjøkkenarkitekter når du skal velge benkeplater eller annet tilbehør. De har lang erfaring og kan vise mange alternativer som gjør det nye kjøkkenet ditt ekstra fint. Et kjøkken uten håndtak gir ekstra rom for andre utsmykninger.

 • Film: våre skap kommer ferdig montert til ditt hjem.

ET UTVALG AV PRODUKTER SOM VISES I DETTE MILJØET

I listen under løfter vi fram noen av de produkter som er på bildene. Disse produktene finnes i sortimentet, klikk på respektive bilde og les mer om det spesifike produktet.