Tradisjonelle kjøkken – Meny

Tradisjonelle kjøkken kan være så mangt. Våre Meny-kjøkken har ramme og profilert speil, derfor kaller vi dem profilerte, klassiske skapdører. Til Meny kan du velge en rekke tradisjonelle detaljer, for eksempel sokler, frisider, søyler og åpne tallerkenhyller. Du kan dessuten velge mellom 10 farger. Det er kanskje ikke helt tradisjonstypisk, men vi synes det er en god måte å bygge tradisjonelle kjøkken på. Tradisjonsdetaljene på bildet finnes kun i utvalgte farger.

Familiens budsjett

220.000 kr

Familien forteller

"Det er detaljene i form av de vakre søylene, taklisten, vitrineskapet og de åpne overskapene som gjør at kjøkkenet føles gjennomført ned til minste detalj. Et hypermoderne landkjøkken, akkurat som vi ønsket.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

 • 1

  Kombinasjonen av vanlige overskap og vitrineskap gir liv til kjøkkenet.

 • 2

  Kjøkkenøya som også fungerer utmerket som serveringsbord til buffet.

 • 3

  Den rustfrie benken ved vasken. Veldig praktisk.

 • Tradisjonelle kjøkken kan være så mangt. Våre Meny-kjøkken har ramme og profilert speil, derfor kaller vi dem profilerte, klassiske skapdører. Til Meny kan du velge en rekke tradisjonelle detaljer, for eksempel sokler, frisider, søyler og åpne tallerkenhyller. Du kan dessuten velge mellom 10 farger. Det er kanskje ikke helt tradisjonstypisk, men vi synes det er en god måte å bygge tradisjonelle kjøkken på. Tradisjonsdetaljene på bildet finnes kun i utvalgte farger.

 • Produksjon av rammedører i Ballingsløv

ET UTVALG AV PRODUKTER SOM VISES I DETTE MILJØET

I listen under løfter vi fram noen av de produkter som er på bildene. Disse produktene finnes i sortimentet, klikk på respektive bilde og les mer om det spesifike produktet.