Stilrent kjøkken – Bistro ask brunbeiset

Benkeplaten i betong sammen med den brune døren gjør kjøkkenet til et stilrent og eksklusivt kjøkken med det lille ekstra. Den store kjøkkenøyen har smarte og innfelte oppbevaringsrom for å komplettere den allerede gode oppbevaringsmulighetene. Den generøse skuffen gir også en mulighet til å velge design på innsiden, som i dette tilfellet, en skuffe i treutførelse. Et stilrent kjøkken med de siste funksjonene og løsningene.

Åsa Dyberg sier

”Jeg er fornøyd med hvordan jeg sammen med Drømmekjøkkenet klarte å integrere hall, kjøkken og hverdagsrom på en bra måte. Jeg liker kjøkkenet utrolig godt.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

 • 1

  Et stilrent kjøkken i brune og gråe toner.

 • 2

  Blanding av ulike overflater som tre og betong.

 • 3

  En kjøkkenøy med kombinasjoner av skap og åpne hyller gir gode oppbevaringsløsninger.

 • Benkeplaten i betong sammen med den brune døren gjør kjøkkenet til et stilrent og eksklusivt kjøkken med det lille ekstra. Den store kjøkkenøyen har smarte og innfelte oppbevaringsrom for å komplettere den allerede gode oppbevaringsmulighetene. Den generøse skuffen gir også en mulighet til å velge design på innsiden, som i dette tilfellet, en skuffe i treutførelse. Et stilrent kjøkken med de siste funksjonene og løsningene.

 • Finertproduksjon i Ballingsløv

ET UTVALG AV PRODUKTER SOM VISES I DETTE MILJØET

I listen under løfter vi fram noen av de produkter som er på bildene. Disse produktene finnes i sortimentet, klikk på respektive bilde og les mer om det spesifike produktet.