Bestilling av annonse - Drømmekjøkkenet

Ønsker du å laste ned ferdige kampanjeannonser?

Klikk her for å laste ned ferdige kampanjeannonser

Øvrige annonsebestillinger sendes inn på dette skjemaet

Dette skjemaet er beregnet for Drømmekjøkkenets forhandlere. Tanken er ikke at avisens annonseavdeling legger bestillingen inn til dere, samtlige bestillinger skal korrekturleses av forhandleren. For at vi skal kunne håndtere alle annonsene og være sikker på at vi gjør bestillingene i riktig rekkefølge ber vi om at dere sender inn annonsebestillingene på dette skjemaet.
Vær oppmerksom på at det er deres ansvar å lese korrektur på annonsen slik at vi unngår feil. Det er også deres ansvar å oppgi eksakte mål på annonsen's bredde og høyde. Disse opplysningene får du fra avisen når du kjøper annonsen. Etter godkjent korrektur er det du som forhandler som sender inn annonsen til avisen. Ballingsløvs markedsavdeling har bare kontakt med deg som forhandler.

Vi trenger minst TO DØGNS VARSEL – helst mere – for å kunne garantere at annonsen kommer fram til deg i tide. Tenk på dette når du fyller i skjemaet.
Om du ikke på morgenen den dagen avisen skal ha annonsen har mottatt korrektur – ta kontakt med markedsavdelingen per telefon.

Tenk på dette når du fyller ut skjemaet

  • Mangler du annonsemålene, be om dette fra avisen som annonsen skal publiseres i. For trykte annonser trenger vi bredde og høyde i mm. For bannerannonser trenger vi bredde og høyde i pixler.

  • Sjekk at e-postadressen i feltet "e-post" er korrekt.

  • Skal du ha flere annonser – send 1 annonse pr. skjema.

  • Bestill dine annonser i rett tid. For å garantere at din annonse kommer fram i rett tid trenger vi bestillingen 1-2 dager før "Deadline".

Beskjed til alle bannerannonsører

Husk å send med teknisk spesifikasjon fra avisen under avsnittet "Vedlagte bilag".
Avisen hjelper deg med disse spesifikasjonene.

Ønsker du å sende med et manus til bestillingen?

Bruk feltet "Vedlagte bilag". Da har vi informasjonen som hører til bestillingen i en og samme e-post.

* Obligatoriske opplysninger