Tilbud

Hos oss får du alltid en god CAD-tegning av ditt fremtidige kjøkken. Av tegningen vil du få en god ide om det kommende resultatet. Når du føler deg fornøyd med løsningen vi har laget sammen, og når alle detaljene rundt kjøpet ditt er på plass, kan du forvente et tilbud innen 72 timer. Tilbudet er selvfølgelig gratis, og det er ikke bindende. I tilbudet oppgir vi alltid hvor lenge det er gyldig.

Finansiering

Vi tilbyr selvfølgelig en god finansieringsplan hvis du ønsker det. Du kan raskt og enkelt få informasjon fra oss om hvordan en finansieringsløsning vil se ut for deg. Husk at finansiering kan være et godt alternativ til å oppgradere kjøpet ditt til det du virkelig ønsker deg, hvis du har gått på kompromiss med noe under kjøpsprosessen.

Hjemmebesøk

Våre erfarne og stilbevisste kjøkkendekoratører kommer gratis hjem til deg. Når de er hos deg, hjelper de deg med å optimalisere kjøkkenet, badet eller garderoben din på best mulig måte, med utgangspunkt i dine behov og din stil. Hjemmebesøket er vanligvis en viktig del for å få et godt sluttresultat, det er også en god anledning til å diskutere hvordan prosjektet skal se ut rent praktisk.

Demontering

Før vi kan begynne på det nye kjøkkenet ditt, må selvfølgelig ditt eksisterende kjøkken demonteres og tas vare på. Vi kan hjelpe deg med å demontere det eksisterende kjøkkenet på en trygg og god måte før vi begynner arbeidet med det nye kjøkkenet. Hvis kjøkkenet kan gjenbrukes, kan vi gi deg tips om dette. Hvis kjøkkenet skal resirkuleres, kan vi bistå med dette også, slik at det skjer på en gunstig måte.

Leveranse

Vi tar ansvar hele veien! Når logistikken passer, leverer vi produktene dine hjem til deg med våre egne lastebiler og våre egne sjåfører. Alle sjåførene våre er utdannet i ØKO-kjøring. Vi kontakter deg når det begynner å nærme seg leveranse. Du vil motta den første leveringsmeldingen noen dager før vi ankommer med bestillingen din. Sjåføren vil også kontakte deg på telefon rett før lastebilen er hos deg. Lastebilene våre er store og krever en viss mengde plass, men vi gjør vårt beste for å losse så nær hjemmet ditt som mulig.

Montering

Ønsker du også hjelp til montering og installasjon av ditt nye kjøkken? Monteringen av det nye kjøkkenet ditt er en viktig del av det å oppnå det perfekte sluttresultatet som kjøkkenet ditt fortjener. Derfor er vi glade for å kunne tilby en profesjonell montering av de nye produktene dine. Montørene våre har lang erfaring med å montere kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkkenet og har gjennomgått opplæringen Drømmekjøkket tilbyr.

Siste besiktigelse

Vi er med deg hele veien til et ferdig kjøkken. Når alle installasjoner og ting er på plass, foretar vi en siste besiktigelse sammen med deg, for å sikre at alt er utført i henhold til avtalen vår og at du kan begynne å glede deg over det nye kjøkkenet ditt. Fornøyde kunder er av største betydning for oss, dere er våre fremtidige ambassadører.

Prosjekt

Dagens prosjektomfang når det gjelder kjøkken, bad og garderobe er ofte komplekst. Vi har dedikerte mennesker som er eksperter på å hjelpe deg som profesjonell kunde gjennom denne prosessen. Det handler om å imøtekomme kunder og sluttkunder med personlige valg, ofte for hver enkelt huseier. Kontakt oss gjerne for å diskutere hvordan vi best kan støtte B2B-virksomheten. Les mer om prosjekter på Drømmekjøkkenets sentrale nettsted.

Høy kundetilfredshet

Vi er glade for å være en av Drømmekjøkkenets konseptbutikker, som har mottatt kvalitetsprisen "Høy kundetilfredshet". Prisen administreres sentralt av Drømmekjøkkenet og vitner om at vi over tid har hatt veldig god og høy kundetilfredshet. En pris vi er stolte av og som gjør at du kan føle deg trygg på at vi tar vare på deg og kjøkkenreisen din på den absolutt beste måten.