Kampanje nå

Kundeanmeldelser

Her deler vi våre kunders ulike kjøpsopplevelser. Disse anmeldelsene gir deg innsikt i hvordan vi streber etter å skape minneverdige og tilfredsstillende øyeblikk for hver enkelt.

Celine har lagt igjen en vurdering:

"Har handlet her flere ganger, og er ekstremt fornøyd med hele kjøpsopplevelsen. Vennlig personale, dyktige håndverkere og gode transportører for levering av produktene. Butikken inneholder fine utstillinger og de kan vise alle mulige materialvalg. Fin atmosfære og ansatte som er på plass for å spørre om du trenger hjelp. De som tegner både garderober og kjøkken er dyktige folk som lytter til kundens behov og finner gode løsninger. 10/10 - Kommer definitivt til å handle her igjen."

Anne Marthe har lagt igjen en vurdering:

"Vi har gjennom flere år bestilt kjøkken, plassbygd vinoppbevaring og flere garderobeskap av Drømmekjøkkenet. Servicen er alltid upåklagelig i alle ledd, og Maria tegner og kommer med forslag til kjempefine løsninger. Anbefales på det sterkeste!"

Robert har lagt igjen en vurdering:

"Kjøpt både hvitevarer og garderober til flere hjem av Drømme kjøkkenet, og det må jeg si. Makan til service skal man lete lenge etter. De rådgir og finner gode løsninger som passer vårt budsjett hver gang. Leveringene går sømløst og alltid til tiden 🤩 6/5 stjerner fra oss."

Cecilie har lagt igjen en vurdering:

"Flott butikk med store inspirerende miljøer, og hyggelige folk."

L Håkansson har lagt igjen en vurdering:

"High quality kitchens for sale. The shop is somewhat small, but friendly. There are often really nice discounts available. Staff is really helpful."

Knut har lagt igjen en vurdering:

"Veldig fornøyd med vår konsulent og kontaktperson Monica i Drømmekjøkkenet Moss"

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Ryddigheten, logistikken og måten jeg ble fulgt opp gjennom prosessen. Alt var skreddersydd og leveringstidene var spot on. Følelsen av et firma som har fått til en god struktur og setter kunden i fokus. Jeg synes alt i alt at dette var en svært hyggelig handel med dyktige fagfolk."

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Hva er du spesielt fornøyd med? Maria Holm Larsen. Hennes tilstedeværelse, oppfølging, ro og tålmodighet har vært helt enestående. Hun har hele tiden vært løsningsorientert og vi har følt oss ekstremt godt sett og ivaretatt. Kronen på verket er at Lars-Petter Jansen monterte vårt Drømmekjøkken. Han er nøye, rolig og veldig flink og vi er kjempefornøyde med begge to. Vi sitter igjen med en drøm som har gått i oppfyllelse. Hva kan gjøres bedre? Ingenting. Forsinkelsene som har vært er ingens skyld og er pga. eksterne utfordringer; koronasituasjon."

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Hva er du spesielt fornøyd med? Sara, Kim og Finn - meget dyktige og serviceminded alle tre. Veldig fornøyd med alt!"

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Hva er du spesielt fornøyd med? Alt sammen, flotte folk som jeg har vært i kontakt med!"

Maj har lagt igjen en vurdering:

"Som det framgår av vurderingene er vi svært godt fornøyd med hele prosessen og produktet/resultatet. Ett av spørsmålene handler om hvorvidt vi synes vi har fått som forventet av pengene Kjøkkenet vårt ble som forventet, og vi forventer at det tåler mange års bruk, at det er solid. Det er det bare tiden som vil vise. Vi er spesielt fornøyd med at kjøkkenkonsulenten var lydhør overfor våre tanker og innspill, og at hun også kom med egne ideer og inspill til å vurdere ting annerledes enn vi opprinnelig hadde tenkt. En fin balanse. Dampovn og Bora platetopp var gode valg, som vi allerede har hatt stor glede av."

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Fronter, dekksider som ikke ble levert (buet og for kort), paking kjøleskap, oppvaskmaskin sprekker display, feil hyllestang levert. Fargeforskjell eikefiner. Ble fulgt opp umiddelbart, men med sommerferie i mellom tok det litt tid."

Hvordan samler vi inn og presenterer kundevurderinger? Vi setter pris på og verdsetter hver kundeanmeldelse som deles på vår side. Det er viktig å merke seg at de anmeldelsene som presenteres her utgjør et positivt utvalg og kan derfor ikke nødvendigvis gjenspeile alle våre kunders meninger. Vi streber etter å tilby en transparent plattform for våre brukere, og selv om vi gleder oss over de positive anmeldelsene, ønsker vi også konstruktiv tilbakemelding for å stadig forbedre våre produkter og tjenester. Takk for deres tillit og for at dere deler deres erfaringer med oss.

Bla gjennom inspirerende løsninger for kjøkken, bad og garderober i våre fine kataloger

Våre kataloger

Nytt kjøkken?

Nytt kjøkken?

Velkommen til oss. Vi ser frem til å oppfylle din kjøkkendrøm!

Vi er et trygt valg

Vi er et trygt valg

Med våre svenskproduserte kjøkken fra Ballingslöv i Skåne kan vi tilby deg bærekraftige kjøkken av høy kvalitet. I over 90 år har Ballingslöv levert kjøkken, og vi besitter både den kunnskapen og erfaringen som skal til for at dere skal bli så fornøyde som mulig. Vårt fokus er at dere som kunde skal kjenne dere trygge gjennom hele prosessen.

Våre verdier

Våre verdier

✓ Tillit i skal bygge langsiktige relasjoner og være pålitelige og ærlige i relasjon til kunder, kollegaer og leverandører. Vi skal legge stor stolthet i det å alltid levere som lovet og jobbe mot vårt mål om 0-feil.

✓ Engasjement
Vi skal gjøre vårt beste for å skape engasjement. Vår kommunikasjon skal være tydelig og lydhør for kundens og kollegaers ønskemål.

✓ Arbeidsglede
Vi skal ha en åpen dialog og delaktighet som preger vår kultur. Gjennom det skaper vi arbeidsglede og stolthet som gjør at vi sammen når våre mål.