Tilbud

Hos oss får du alltid en god CAD-tegning av ditt fremtidige kjøkken. Av tegningen vil du få en god ide om det kommende resultatet. Når du føler deg fornøyd med løsningen vi har laget sammen, og når alle detaljene rundt kjøpet ditt er på plass, kan du forvente et tilbud innen 72 timer. Tilbudet er selvfølgelig gratis, og det er ikke bindende. I tilbudet oppgir vi alltid hvor lenge det er gyldig.

VR

Virtual Reality (VR) er en tjeneste hvor vi tilbyr deg som kunde muligheten til en omvisning på det nye kjøkkenet ditt – før det faktisk eksisterer. Kjøkkentegningen du og din kjøkkenarkitekt har laget vil nå være tilgjengelig i et 3D-miljø via utstyr vi har i butikken. Vi ønsker at du skal få en best mulig følelse av hvordan kjøkkenet ser ut, i tillegg til proporsjoner, før du legger inn bestillingen din.

Hjemmebesøk

Våre erfarne og stilbevisste kjøkkendekoratører kommer gratis hjem til deg. Når de er hos deg, hjelper de deg med å optimalisere kjøkkenet, badet eller garderoben din på best mulig måte, med utgangspunkt i dine behov og din stil. Hjemmebesøket er vanligvis en viktig del for å få et godt sluttresultat, det er også en god anledning til å diskutere hvordan prosjektet skal se ut rent praktisk.

Leveranse

Vi tar ansvar hele veien! Når logistikken passer, leverer vi produktene dine hjem til deg med våre egne lastebiler og våre egne sjåfører. Alle sjåførene våre er utdannet i ØKO-kjøring. Vi kontakter deg når det begynner å nærme seg leveranse. Du vil motta den første leveringsmeldingen noen dager før vi ankommer med bestillingen din. Sjåføren vil også kontakte deg på telefon rett før lastebilen er hos deg. Lastebilene våre er store og krever en viss mengde plass, men vi gjør vårt beste for å losse så nær hjemmet ditt som mulig.

Montering

Ønsker du også hjelp til montering og installasjon av ditt nye kjøkken? Monteringen av det nye kjøkkenet ditt er en viktig del av det å oppnå det perfekte sluttresultatet som kjøkkenet ditt fortjener. Derfor er vi glade for å kunne tilby en profesjonell montering av de nye produktene dine. Montørene våre har lang erfaring med å montere kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkkenet og har gjennomgått opplæringen Drømmekjøkket tilbyr.