Kampanje nå

Kundeanmeldelser

Her deler vi våre kunders ulike kjøpsopplevelser. Disse anmeldelsene gir deg innsikt i hvordan vi streber etter å skape minneverdige og tilfredsstillende øyeblikk for hver enkelt.

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Personalet i butikken og montør var fantastiske i forhold til hele prosessen."

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Jeg er spesielt fornøyd med kjøkkenmontørene. Veldig flinke folk som tar jobben sin på alvor. Veldig hyggelig folk som jobber i butikk. Du blir godt ivaretatt hele veien."

Sondre har lagt igjen en vurdering:

"Helhetsintrykket"

Ingrid har lagt igjen en vurdering:

"Raskt svar når vi lurte på noe, følte oss godt oppfulgt fra første møte til bestillinga ble gjort. Virker for oss som at Drømmekjøkkenet Kristiansund er gjennomførte og profesjonelle. Tar kunden på alvor. Vi har blitt tatt godt vare på. Anbefaler de videre."

Cecilie har lagt igjen en vurdering:

"Meget fornøyd med montørens arbeid og så rent og ryddig når han var ferdig."

Hvordan samler vi inn og presenterer kundevurderinger? Vi setter pris på og verdsetter hver kundeanmeldelse som deles på vår side. Det er viktig å merke seg at de anmeldelsene som presenteres her utgjør et positivt utvalg og kan derfor ikke nødvendigvis gjenspeile alle våre kunders meninger. Vi streber etter å tilby en transparent plattform for våre brukere, og selv om vi gleder oss over de positive anmeldelsene, ønsker vi også konstruktiv tilbakemelding for å stadig forbedre våre produkter og tjenester. Takk for deres tillit og for at dere deler deres erfaringer med oss.

Bla gjennom inspirerende løsninger for kjøkken, bad og garderober i våre fine kataloger

Våre kataloger

Mer enn kjøkken

Mer enn kjøkken

Vi kan så mye mer enn kjøkken. Vi har et fantastisk sortiment av baderomsmøbler for ulike rom, stiler, størrelser og budsjetter.

Skyvedørsløsninger

Skyvedørsløsninger

Våre skyvedørsløsninger er vakre både på innsiden og utsiden. Dører og innredning tilpasses etter akkurat dine mål, for å skape en så elegant løsning som mulig. Vi har selvsagt også et stort utvalg av garderobeinnredning.

Fornøyde kunder

Fornøyde kunder

Gjennom årene har vi hjulpet mange fornøyde kunder i vårt område med inspirerende og gode kjøkkenløsninger. Vårt brede sortiment kombinert med vår kreativitet gjør at vi kan løse enhver kjøkkengåte.