Kampanje nå

Kundeanmeldelser

Her deler vi våre kunders ulike kjøpsopplevelser. Disse anmeldelsene gir deg innsikt i hvordan vi streber etter å skape minneverdige og tilfredsstillende øyeblikk for hver enkelt.

Charlotte har lagt igjen en vurdering:

"Raskt fått svar på spørsmål og detaljer vi har lurt på underveis i prosessen. Og veldig fornøyd med utformingen av kjøkkenet vårt!"

Camilla har lagt igjen en vurdering:

"Benjamin er enestående flink til å følge opp på alle mulige måter, også klage"

Vidar har lagt igjen en vurdering:

"Oppfølging fra selger var veldig bra. Veldig behagelig person å ha med å gjøre."

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Veldig god kundeoppfølging ‐ følte oss veldig god verdsatt. Anbefales!"

Arne har lagt igjen en vurdering:

"Svært god oppfølging og tilstedeværelse helt til full ferdigstillelse."

Hilde har lagt igjen en vurdering:

"Veldig fornøyd med at det det ble gjennomført sluttbefaring. Det resulterte i flere justeringer og sluttresultatet blen veldig bra!"

Hvordan samler vi inn og presenterer kundevurderinger? Vi setter pris på og verdsetter hver kundeanmeldelse som deles på vår side. Det er viktig å merke seg at de anmeldelsene som presenteres her utgjør et positivt utvalg og kan derfor ikke nødvendigvis gjenspeile alle våre kunders meninger. Vi streber etter å tilby en transparent plattform for våre brukere, og selv om vi gleder oss over de positive anmeldelsene, ønsker vi også konstruktiv tilbakemelding for å stadig forbedre våre produkter og tjenester. Takk for deres tillit og for at dere deler deres erfaringer med oss.

Bla gjennom inspirerende løsninger for kjøkken, bad og garderober i våre fine kataloger

Våre kataloger

Kjøkken

Kjøkken

Gjennom årene hjulpet mange fornøyde kunder i vårt område med inspirerende og gode kjøkkenløsninger. Vårt brede sortiment kombinert med vår kreativitet gjør at vi kan løse enhver kjøkkengåte.

Baderom

Baderom

Vi kan så mye mer enn kjøkken. Vi har et fantastisk sortiment av baderomsmøbler for ulike rom, stiler, størrelser og budsjetter.

Garderobe

Garderobe

Våre skyvedørsløsninger er vakre både på innsiden og utsiden. Dører og innredning tilpasses etter akkurat dine mål, for å skape en så elegant løsning som mulig. Vi har selvsagt også et stort utvalg av garderobeinnredning.