Kampanje nå

Kundeanmeldelser

Her deler vi våre kunders ulike kjøpsopplevelser. Disse anmeldelsene gir deg innsikt i hvordan vi streber etter å skape minneverdige og tilfredsstillende øyeblikk for hver enkelt.

Mette har lagt igjen en vurdering:

"Det er et flott kjøkken, jeg gleder meg til å se når alt er på plass! Jeg liker ikke at det henger halvgjort, litt leit når kjøkkenet ikke er ferdig, når folk kommer for å se."

Lisa har lagt igjen en vurdering:

"Feil på en front, fikk tilbud om ny umiddelbart. Ble møtt på en god måte og fulgt opp. "

Janne har lagt igjen en vurdering:

"Jeg valgte Drømmekjøkkenet fordi det var der jeg fant mitt Drømmekjøkken"

Hviding har lagt igjen en vurdering:

"Veldig fornøyd med innspill fra selger. Veldig fornøyd med teamet som utførte jobben. Ryddige, lette å forholde seg til og ordentlige."

Charlotte har lagt igjen en vurdering:

"Veldig god oppfølging av medarbeider. Kvalitet på kjøkkenløsning og god service og kvalitet."

Hvordan samler vi inn og presenterer kundevurderinger? Vi setter pris på og verdsetter hver kundeanmeldelse som deles på vår side. Det er viktig å merke seg at de anmeldelsene som presenteres her utgjør et positivt utvalg og kan derfor ikke nødvendigvis gjenspeile alle våre kunders meninger. Vi streber etter å tilby en transparent plattform for våre brukere, og selv om vi gleder oss over de positive anmeldelsene, ønsker vi også konstruktiv tilbakemelding for å stadig forbedre våre produkter og tjenester. Takk for deres tillit og for at dere deler deres erfaringer med oss.

Bla gjennom inspirerende løsninger for kjøkken, bad og garderober i våre fine kataloger

Våre kataloger

Kjøkken

Kjøkken

Vi kan kjøkken! Nye kjøkken fra Drømmekjøkkenet er alltid personlige, de er planlagt for deg og ditt hjem. Fordi hvert kjøkken har unike forutsetninger og behov. Velkomme till oss i Marierro - vi hjelper deg med å velge og kjøpe et nytt kjøkken til hjemmet!

Baderom

Baderom

Vi tilbyr baderomsserier for alle stiler og behov. Våre serier har alle ulik karakter og visse forskjeller i dimensjoner som betyr at en serie kan passe deg bedre enn en annen. La deg inspirere av de forskjellige miljøene og ta ditt valg.

Garderobeløsninger

Garderobeløsninger

Inspirerende garderobeløsninger. Bli inspirert av våre garderobeløsninger og skyvedører. Våre skyvedører og garderober tilbyr deg fleksible oppbevaringsløsninger for husets alle rom.