Kampanje nå

Kundeanmeldelser

Her deler vi våre kunders ulike kjøpsopplevelser. Disse anmeldelsene gir deg innsikt i hvordan vi streber etter å skape minneverdige og tilfredsstillende øyeblikk for hver enkelt.

Jetmund har lagt igjen en vurdering:

"Hva er du spesielt fornøyd med? «At dere imøtekom våre ønsker og behov ‐ kunden var i fokus gjennom hele prosessen»"

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Anne Lill sin kompetanse, service og tålmodighet!"

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Spesielt fornøyd med at DK Lillestrøm fikset et problem som våre snekkere hadde lagd, uten å uffe seg i det hele tatt, de bare fikset det! Svein svarer alltid med en gang, alt har gått knirkefritt!"

Atle har lagt igjen en vurdering:

"****"

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Spesielt fornøyd med kommunikasjonen."

Hvordan samler vi inn og presenterer kundevurderinger? Vi setter pris på og verdsetter hver kundeanmeldelse som deles på vår side. Det er viktig å merke seg at de anmeldelsene som presenteres her utgjør et positivt utvalg og kan derfor ikke nødvendigvis gjenspeile alle våre kunders meninger. Vi streber etter å tilby en transparent plattform for våre brukere, og selv om vi gleder oss over de positive anmeldelsene, ønsker vi også konstruktiv tilbakemelding for å stadig forbedre våre produkter og tjenester. Takk for deres tillit og for at dere deler deres erfaringer med oss.

Bla gjennom inspirerende løsninger for kjøkken, bad og garderober i våre fine kataloger

Våre kataloger

Kjøkken

Kjøkken

Ser du etter kjøkkeninspirasjon? Hos Drømmekjøkkenet finner du mange inspirerende kjøkken. Her finner du kjøkkeninspirerende løsninger for moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Alle har sin stil og sine funksjonsbehov, og da kommer Drømmekjøkkenets store kjøkkenutvalg virkelig til sin rett.
Finn din kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet!

Bad

Bad

Vi selger også bad.
I vårt baderomssortiment finner du et bredt utvalg baderomsinnredning i ulike stiler og utforminger, slik at vi kan levere en løsning som passer til ditt bad og ditt budsjett.

Garderobe

Garderobe

Ser du etter praktiske garderobeløsninger?
Våre skyvedørsgarderober er vakre både på innsiden og utsiden! Våre garderober tilpasses alltid etter dine mål for å skape en elegant og praktisk løsning.