Kampanje nå

Kundeanmeldelser

Her deler vi våre kunders ulike kjøpsopplevelser. Disse anmeldelsene gir deg innsikt i hvordan vi streber etter å skape minneverdige og tilfredsstillende øyeblikk for hver enkelt.

Cato har lagt igjen en vurdering:

"Veldig god service, oppfølging og kvalitet på produktene"

Ia har lagt igjen en vurdering:

"Kjempe god service, meget hyggelig personale, godt utvalg, flott lokale. Anbefales på det varmeste."

Eline har lagt igjen en vurdering:

"God serviceog rask levering av garderobeskap."

Glenn har lagt igjen en vurdering:

"Topp kundeservice!"

Kristin har lagt igjen en vurdering:

"Fikk veldig god hjelp av Jannike. Kreativ, løsningsorientert og faglig dyktig."

Hvordan samler vi inn og presenterer kundevurderinger? Vi setter pris på og verdsetter hver kundeanmeldelse som deles på vår side. Det er viktig å merke seg at de anmeldelsene som presenteres her utgjør et positivt utvalg og kan derfor ikke nødvendigvis gjenspeile alle våre kunders meninger. Vi streber etter å tilby en transparent plattform for våre brukere, og selv om vi gleder oss over de positive anmeldelsene, ønsker vi også konstruktiv tilbakemelding for å stadig forbedre våre produkter og tjenester. Takk for deres tillit og for at dere deler deres erfaringer med oss.

Bla gjennom inspirerende løsninger for kjøkken, bad og garderober i våre fine kataloger

Våre kataloger

Kjøkken

Kjøkken

Drømmekjøkkenet Drammen tilbyr en rekke forskjellige modeller som gir deg muligheten til å skape ditt eget drømmekjøkken med unik form og fremtoning. Her finner dere mange nye vakre og inspirerende kjøkkenmodeller. I tillegg til mange funksjoner, får dere bedre oppbevaringsløsninger samt forbedret ergonomi i kjøkkenet. Du kan være trygg på at du gjør et helhetlig godt valg når du velger Drømmekjøkkenet!

Baderom

Baderom

Hos oss i Drammen finner dere forskjellige serier som alle har ulik karakter. Våre bad har funksjonell design, gjennomtenkte funksjoner og unike detaljer. Kom innom og la deg inspirere av de fantastiske utstillingene våre.

Garderobe

Garderobe

Drømmekjøkkenet Drammen tilbyr skyvedører og garderober med fleksible garderobeløsninger til alle rom, og gir deg gode råd for oppbevaringsutfordringer du måtte ha i hjemmet ditt.
Alle familier har forskjellige forutsetninger og behov, riktig garderobeløsning handler mye om å planlegge smart, enn å ha stor plass. Vi produserer dørene etter rommet ditt, ingen tilpasning kreves.