Kampanje nå

Kundeanmeldelser

Her deler vi våre kunders ulike kjøpsopplevelser. Disse anmeldelsene gir deg innsikt i hvordan vi streber etter å skape minneverdige og tilfredsstillende øyeblikk for hver enkelt.

Marianne har lagt igjen en vurdering:

"Spesielt fornøyd med oppfølging fra medarbeider i butikken. Veldig serviceinnstilt, ryddig og etterrettelig. Vi følte oss svært godt ivaretatt."

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Levering og montering skjedde til avtalt tid. Montør svært effektiv og profesjonell. Tilsyn av konsulent fra Drømmekjøkkenet under montering, slik at vi kunne gå igjennom feil og mangler og avtale hvordan dette skulle rettes opp. Kundekonsulent har vært tilgjengelig og svarer raskt på spørsmål fra oss. "

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Tilgjengelighet. Har fått svar på mine spørsmål. Virker som bra kvalitet på kjøkken. Levering som avtalt uten forsinkelser. "

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Kundebehandling i butikken og veldig god oppfølging av konsulent. Venter på noen hvitevarer, men det blei vi advart om at det var et problem fra leverandør. "

Eva har lagt igjen en vurdering:

"Jeg er meget godt fornøyd med hele prosessen. God veiledning, god oppfølging, og meget gode kunnskaper om produktene dere selger. Kjøkken og hvitevarer."

Bjørn har lagt igjen en vurdering:

"Kjøkkenløsningen/vaskerommet. Veldig godt tegna. Godt sluttresultat. "

Linn-Marie har lagt igjen en vurdering:

"Tålmodighet fra selger ift. utprøving og endringer av løsning."

Jørgen har lagt igjen en vurdering:

"Vi ønsket et kjøkken vi kunne leve lenge i og kvaliteten virker svært god, og tror vi har et flott kjøkken nå i mange år fremover. Oppfølging fra Drømmekjøkkenet og all hjelp med valg har vært veldig bra, og montøren var kjempe flink og lett å stole på."

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Alle har vært superhyggelige. Bare flinke folk som vi har stolt på. "

Anonym har lagt igjen en vurdering:

"Oppfølging og gjennomføring av leveransen etter at uklarhet mht leveranse av hvitevarer var avklart. Montering var meget bra. "

Hvordan samler vi inn og presenterer kundevurderinger? Vi setter pris på og verdsetter hver kundeanmeldelse som deles på vår side. Det er viktig å merke seg at de anmeldelsene som presenteres her utgjør et positivt utvalg og kan derfor ikke nødvendigvis gjenspeile alle våre kunders meninger. Vi streber etter å tilby en transparent plattform for våre brukere, og selv om vi gleder oss over de positive anmeldelsene, ønsker vi også konstruktiv tilbakemelding for å stadig forbedre våre produkter og tjenester. Takk for deres tillit og for at dere deler deres erfaringer med oss.

Bla gjennom inspirerende løsninger for kjøkken, bad og garderober i våre fine kataloger

Våre kataloger

Vi selger kjøkken

Vi selger kjøkken

Gjennom årene har vi gitt inspirasjon og spennende kvalitetsløsninger på kjøkken til mange kunder i vårt område. Så langt har vi ikke møtt ett kjøkkenmysterium vi ikke har kunnet løse, med vårt brede, dype og fleksible sortiment – sammen med vår kreativitet.

Vi selger baderom

Vi selger baderom

Vi vet så mye mer enn kjøkken. Vi har et fantastisk utvalg av baderomsmøbler for forskjellige forhold og ønsket stil, badets design, størrelse og budsjett.

Vi selger garderobe

Vi selger garderobe

Våre skyvedørløsninger er vakre både på innsiden og utsiden. Skyvedørene er alltid tilpasset dine eksakte dimensjoner, for å skape en så elegant løsning som mulig. Som et supplement tilbyr vi selvfølgelig også et stort utvalg garderobeinnredninger.