Kjøkken - Drømmekjøkkenet

 

Vi på Drømmekjøkkenet elsker kjøkken. Nye, gamle, personlige og velbrukte. I mer enn 80 år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor entusiasme. Vi har sett de fleste planløsninger og funnet de optimale detaljer som passer ulike kjøkken.
Det vi ikke vet er hvordan ditt drømmekjøkken ser ut. Hva som gjør din november-tirsdag lettere og lysere.

Er det et kjøkken med 2 oppvaskmaskiner?

Eller drømmer du om et kjøkken med god plass til både safting, sylting, baking og lekselesing?
Uansett hvilket kjøkken som passer ditt hjem best kan vi produsere det – alt er enkelt når man vet hvordan man gjør det. I vårt sortiment finnes både det tradisjonelle kjøkkenet og framtidens designklassiker. Vi vet kort sagt det meste om kjøkken.

 

NYHET: Marmorkjøkkenet

Som et resultat av et samarbeid mellom møbeldesigneren Jonas Lindvall og Drømmekjøkkenet vises nå en helt unik kjøkkenøy i marmor. Fordelene med marmor er mange – utover materialets naturlige skjønnhet, er det ekstremt holdbart. Lindvall trekker også frem materialets beroligende effekt.

Visse materialer har en sterk kobling til det kulinariske miljøet, og marmor har blitt brukt på kjøkkenet gjennom flere århundrer. Bortsett fra de praktiske fordelene har marmor et genuint uttrykk som jeg syns er veldig attraktivt. Hver eneste marmorskive har et eget mønster og er helt unikt, noe som er karakteristisk for naturlige materialer, sier Jonas Lindvall.

Les mer om marmorkjøkkenet her.

 

 

 

  kjøkken fra drømmekjøkkenet - kjøkkeninspirasjon

Kjøkkeninspirasjon

Klassisk landkjøkken eller urban industrifølelse? I kjøkkengalleriet viser vi løsninger og inspirasjon som kan virkeliggjøre de fleste av dine kjøkkendrømmer.
 Kjøkkeninspirasjon - mixed
 Kjøkkeninspirasjon - kjøkkenøy
 Kjøkkeninspirasjon - landlig kjøkken

 

  kjøkken fra drømmekjøkkenet - kjøkkenfronter

Kjøkkenfronter

Vi tilbyr fronter i mange materialer med ulik design og funksjon. Våre kjøkkenfronter blir produsert i Ballingsløv og holder det vi lover. År etter år!
 Til vores kjøkkenfronter

 

  kjøkken fra drømmekjøkkenet - hvitevarer

Hvitevarer

Lavt energiforbruk og god design er nøkkelen til et bra kjøkkenmiljø. Med riktige hvitevarer i kjøkkenet blir arbeidet både enklere og mer morsomt, og du får bedre tid til andre ting!
 Til vores hvitevarer
 Bla i hvitevarekatalogen

 

Mer om Drømmekjøkkenet kjøkken

Her finner du flere snarveier med tilknytning til våre kjøkken.