Fordeler kjøkkenøy
Tips fra Drømmekjøkkenet

Fordeler med kjøkkenøy

Tips fra Drømmekjøkkenet

Fordeler med kjøkkenøy

Hva er fordelene ved å ha en kjøkkenøy?

Drømmer du om din egen kjøkkenøy? Vi anbefaler deg å gjøre drøm til virkelighet, fordi en kjøkkenøy kan ha mange smarte funksjoner og gjøre kjøkkenet ditt mer fleksibelt. Det er helt klare fordeler med ekstra benkeplass som kan brukes til alt. Du trenger imidlertid ganske mye gulvplass for at kjøkkenøya skal være praktisk. Men hvis du har plass nok, er det en virkelig god investering i både trivsel og funksjonalitet.

Fordeler kjøkkenøy
Benkeplate i massiv tre
Kjøkken med kjøkkenøy - Plass for buffen
Kjøkkeninspiration Line varmgrå og grønngrå
Kjøkkeninspirasjon Wood eik
Kjøkken med kjøkkenøy - Ekstra lagringsplass

Test front-design, benkeplate og håndtak i vår simulator

Valget av kjøkkenfronter, benkeplate og håndtak er med på å forme kjøkkenet ditt. I simulatoren vår kan du prøve deg frem i vårt brede sortiment og finne det du liker aller best, før du fortsetter med planleggingen av akkurat ditt kjøkken.

Book et fysisk møte med en forhandler

Møtet finner sted i butikken med kjøkkeneksperten du valgte i bookingen. For det er akkurat det våre forhandlere er, kjøkkeneksperter! Med deres hjelp får du et kjøkken som passer ditt hjem og dine behov.

Tegn kjøkkenet ditt – kom i gang og lag de første tegningene selv

Her kan du raskt og enkelt designe det nye kjøkkenet ditt, innenfor dine egne vegger. En smart løsning for deg som liker å planlegge selv. Du vil da kunne ta med deg en grovskisse før du drar til en forhandler for videre planlegging og detaljering av kjøkkenet ditt.