Produktkvalitet og kvalitetsmerker

Miljø sertifiseringer

Når vi spør om assosiasjoner rundt Drømmekjøkkenet er svaret ofte – kvalitet. En assosiasjon vi er stolte over, som påviser at vi lykkes med det vi etterstreber, nemlig et bærekraftig kjøkkenliv. Kvalitet er et av våre fire kjerneverdier og en signatur på alt vi gjør. Det skal gjennomsyre alle produktene og prosessene våre. Vi sikrer også kvaliteten gjennom flere ulike sertifiseringer i tillegg til miljø- og kvalitetsmerker.

Produktkvalitet og kvalitetsmerker

 Overflatebehandlingen er et av flere hjerter i produksjonen. En skapdør kan for eksempel gå gjennom opptil 30 forskjellige operasjoner bare i overflatebehandlingen, før den har den finishen og holdbarheten vi krever for å nå maksimal levetid hjemme hos deg.

 Vi tester motstandskraften etter svenske Möbelfaktas test (Testing of surface durability) for å få en tredjepartsgodkjenning av kvalitet, og for å sikre at produktet oppfyller den levealderen som vi og våre kunder forventer.

 Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere materialer, komponenter og prosesser for å støtte miljøet. I dag blir flertallet av produktene våre vurdert og listet i de vanligste miljøvurderingene.

 Våre byggevaredeklarasjoner (eBVD), hvor vi selv deklarerer produktene, suppleres med vurderinger / opplistinger (i Sverige) hos BASTA, Sunda Hus, Byggvarubedömningen og Svanen småhus.