Smart sortering, vannsikring av kjøkken

Smart sortering, vannsikring av kjøkken

Kjøkkenets mest brukte skap er søppelskapet. Vi har utviklet et eget skap for søppel som er optimalt innredet for enkel og effektiv sortering, siden kildesortering er en viktig del av hva vi som konsumenter kan gjøre for å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Det skal rett og slett være enkelt å gjøre det rette.

Kildesortering og sikret vann
Vi gjør sortering og vedlikehold enkelt og forlenger kjøkkenets levetid

 Kildesortering blir en stadig viktigere oppgave og et krav fra både samfunnet og oss selv som kunder. Det viktige er å skape gode muligheter og alternativer, uavhengig av fraksjonsgrad, for en enkel og best tenkelig måte håndtere kildesortering på – for deg og for omverdenen.

 Vårt tilbud skal passe alle kommuners krav til sortering, - på hvilken måte og type pose ved sortering av organisk restavfall.

 Drømmekjøkkenet tilbyr flere ulike løsninger avhengig av forholdene på kjøkkenet eller i hjemmet. Alle oppfyller selvsagt alle krav til kildesortering og avfallshåndtering. Ta en titt på de forskjellige smarte løsningene våre for sortering, her på hjemmesiden eller i butikk.

 Den største skaderisikoen som finnes på et kjøkken, er risikoen for fukt- og vannskader. En vannskade kan ødelegge for maksimal levetid for kjøkkenet. Derfor har vi lenge jobbet med løsninger som skal minimere skader ved en eventuell vannlekkasje. Med leveransen din vil det alltid følge med et vanntrog til søppelskapene våre, som standard. Dette fanger opp fukt og vann til en viss grad, skulle det skje en lekkasje. Vil du ta steget videre, tilbyr vi også en løsning sammen med en av våre partnere. Det er en «puck» som plasseres løst der det kan være fare for vannskader. Pucken varsler en app på mobilen din, hvis overflaten blir fuktig. For best mulig sikkerhet (og du kan sove godt om natten) tilbyr vi en måler som kjenner trykkfall på innkommende vann. Da blir vannet stoppet. Denne løsningen forhindrer ikke bare vannskader på kjøkkenet, men i hele hjemmet, enten du er hjemme eller ikke.