Hvitt, stilrent kjøkken - Bistro

Klassisk, hvitt kjøkken, Bistro. Glatte kjøkkenfronter med noe avrundet kant. Bistro finnes i fem farger, og er en glatt kjøkkenfront som det er lett å tilpasse mange stiler. Kombiner den for eksempel med trepanel, farget ventilatorhette og sober, svart benkeplate for å skape et innbydende ladnkjøkken som på bildet. Et hvitt kjøkken er nesten som et hvitt lerret!

Familiens budsjett

115.000 kr

Familien forteller

"Et hvitt, stilrent, klassisk kjøkken der trivelige detaljer slik som den fremtrukne sokkelen og håndtakene skaper den følelsen vi ønsket. Old school, men enda moderne.”

3 BRA TING MED KJØKKENET

  • 1

    To ovner der den ene er en kombinasjonsovn med mikrofunksjon.

  • 2

    Slitesterke og prisgunstige benkeplater i laminat.

  • 3

    Den vinklede ventilatorhetten gir en bra arbeidsplass ved komfyrtoppen.

  • Klassisk, hvitt kjøkken, Bistro. Glatte kjøkkenfronter med noe avrundet kant. Bistro finnes i fem farger, og er en glatt kjøkkenfront som det er lett å tilpasse mange stiler. Kombiner den for eksempel med trepanel, farget ventilatorhette og sober, svart benkeplate for å skape et innbydende ladnkjøkken som på bildet. Et hvitt kjøkken er nesten som et hvitt lerret!

ET UTVALG AV PRODUKTER SOM VISES I DETTE MILJØET

I listen under løfter vi fram noen av de produkter som er på bildene. Disse produktene finnes i sortimentet, klikk på respektive bilde og les mer om det spesifike produktet.