Kjøkkenfront - Nordic ask lindblomstgrønn

  • Kjøkkenfront Nordic er 19 mm tykk
  • Rammen er 90 mm
  • 5,2 mm massivt tre i speilet
  • Denne utførelsen av fronten Nordic ligger i prisgruppe 8 av 8

Massiv kjøkkenfront i ask med glatt speil og profilert ramme. Massive kjøkkenfronter med stramt detaljarbeid for moderne kjøkken. Kjøkkenfronter fra Nordic har freste profiler på ramme og skuffefronter.

Kjøkkenskap i massivt tre
Vi kompromisser aldri i materialvalg og når vi sier tre, så mener vi – tre. Våre skapdører med speil produseres for eksempel i nøye sortert massivt tre i alle deler, så vel ramme som fylling. 
Alle kjøkkenskap i massivt tre gjennomgår en siste omsorgsfull, håndverksmessig kontroll og etterpuss før det vakre materialet får sin sluttfinish i form av lakk eller lasur.

Lindblomstgrønn
Fargen Lindblomstgrønn er blitt en moderne klassiker hos Drømmekjøkkenet. Særlig etter at kjøkkenskapet Bistro fikk et stort gjennomslag både i media og hos forbrukerne. Sammen med et håndtak med lærdetaljer har mange skapt sitt favorittkjøkken i nettopp lindblomstgrønt.

Våre rammedører
Dørene består av en ramme, 4 deler, samt fylling som settes sammen ved hjelp av not og fjær. Når det gjelder våre fronter i tre er alle deler i heltre for å få samme fargenyanse og modning.
Som alle vet rører treet seg, og derfor maler vi eller laserer vi fyllingenes ytterkant før døren blir satt sammen for videre overflatebehandling. Dette for å sikre at fargen dekker overgangen fra fylling til ramme når treet beveger seg.

Om våre prisgrupper
Våre ulike fronter / modeller / utførelser er delt inn i ulike prisgrupper. Totalt er det 8 prisgrupper.

  • I prisgruppe 1 finnes den billigste modellen.
  • I prisgruppe 8 finnes den dyreste modellen.

For å få pris på et komplett kjøkken må kjøkkenet tegnes / planløses hos en av våre dyktige forhandlere. Prisen på et komplett kjøkken varierer mye avhengig av størrelsen på kjøkkenet, hvilke type skap, øvrige tilvalg osv.

Kjøkkenskrog "STANDARD"
Fronten du ser på er bare tilgjengelig i vårt kjøkkenskrog på 719 mm. høyde.
Du kan komplettere denne fronten med kjøkkentilbehør fra tilbehørsserien Tradisjon.
Les mer om kjøkkenskrog "STANDARD" her.

Flere bilder av Nordic ask lindblomstgrønn

  • Tillverkning av ramlucka

  • Ferdigmonterte skap