Kjøkkenfront - Nordic ask østersbeige

  • Kjøkkenfront Nordic er 19 mm tykk
  • Rammen er 90 mm
  • 5,2 mm massivt tre i speilet
  • Denne utførelsen av fronten Nordic ligger i prisgruppe 8 av 8

Massiv kjøkkenfront i ask med glatt speil og profilert ramme. Massive kjøkkenfronter med stramt detaljarbeid for moderne kjøkken. Kjøkkenfronter fra Nordic har freste profiler på ramme og skuffefronter.

Kjøkkenskap i massivt tre
Vi kompromisser aldri i materialvalg og når vi sier tre, så mener vi – tre. Våre skapdører med speil produseres for eksempel i nøye sortert massivt tre i alle deler, så vel ramme som fylling. 
Alle kjøkkenskap i massivt tre gjennomgår en siste omsorgsfull, håndverksmessig kontroll og etterpuss før det vakre materialet får sin sluttfinish i form av lakk eller lasur.

Vi tilbyr et stort utvalg av malte utførelser
Drømmekjøkkenet satser hardt på at du som kunde skal få en perfekt malt overflate på produktet ditt. Det har lønnet seg og i årenes løp er vår overflatebehandlingsteknikk blitt belønnet med flere ulike kvalitetsutmerkelser. Sammen med våre arkitekter har vi laget en fargeskala som inneholder 15 ulike farger som vi anbefaler til deg. Fargene kan fås i både matt og høyblank utførelse.

Våre rammedører
Dørene består av en ramme, 4 deler, samt fylling som settes sammen ved hjelp av not og fjær. Når det gjelder våre fronter i tre er alle deler i heltre for å få samme fargenyanse og modning.
Som alle vet rører treet seg, og derfor maler vi eller laserer vi fyllingenes ytterkant før døren blir satt sammen for videre overflatebehandling. Dette for å sikre at fargen dekker overgangen fra fylling til ramme når treet beveger seg.

Om våre prisgrupper
Våre ulike fronter / modeller / utførelser er delt inn i ulike prisgrupper. Totalt er det 8 prisgrupper.

  • I prisgruppe 1 finnes den billigste modellen.
  • I prisgruppe 8 finnes den dyreste modellen.

For å få pris på et komplett kjøkken må kjøkkenet tegnes / planløses hos en av våre dyktige forhandlere. Prisen på et komplett kjøkken varierer mye avhengig av størrelsen på kjøkkenet, hvilke type skap, øvrige tilvalg osv.

Kjøkkenskrog "STANDARD"
Fronten du ser på er bare tilgjengelig i vårt kjøkkenskrog på 719 mm. høyde.
Du kan komplettere denne fronten med kjøkkentilbehør fra tilbehørsserien Tradisjon.
Les mer om kjøkkenskrog "STANDARD" her.

Flere bilder av Nordic ask østersbeige

  • Tillverkning av ramlucka

  • Ferdigmonterte skap